Άναυδοι Σκορδά - Λιάγκας με την εμφάνιση της Τουμασάτου - Έχασε 8 κιλά και έγινε άλλος άνθρωπος

Πιο ανανεωμένη από ποτέ!

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Άναυδοι Σκορδά - Λιάγκας με την εμφάνιση της Τουμασάτου - Έχασε 8 κιλά και έγινε άλλος άνθρωπος

Το πρωί της Παρασκευής 10/12 η Μαριάννα Τουμασάτου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό» όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΑΝΤ1. Μόλις "εισέβαλλε" στο πλατό οι παρουσιαστές της εκπομπής έμειναν "άναυδοι".

Μάλιστα, η Φαίη Σκορδά την κοίταγε και την ξανακοίταγε και αναφώνησε: «Η ξαδέρφη της Μαριάννας είναι κοντά μας! Τι όμορφη! Φαίνεσαι δέκα χρόνια νεότερη! Έχεις ομορφύνει τόσο πολύ. Όλες οι μαμάδες μου το λένε αυτό ότι έχεις ομορφύνει… Δεν έχεις κάνει κάτι στο πρόσωπο; Δεν έχει κάνει τίποτα…».

Από την άλλη η γνωστή ηθοποιός είπε: «Όχι, δεν έχω κάνει τίποτα ακόμα». Και η παρουσιάστρια τόνισε : «Ούτε φαίνεται στο πρόσωπό σου ότι έχεις χάσει κιλά» με τον Γιώργο Λιάγκα να λέει «φαίνεται».

Και τότε η ηθοποιός είπε: «Έχασα 8 κιλά! Έχασα παντού… Ήθελα να χάσω… Δεν μπορούσα να μεταβολίσω ούτε τα χάπια του θυροειδούς μου.

Είχα πρόβλημα με τη μέση μου και πήρα πολλά χάπια, έκανε ενέσεις, γλίτωσα το χειρουργείο και έγινε χάλια το συκώτι μου…. Και έκανα διατροφή. Φρόντισα τη διατροφή μου και σε εννιά εβδομάδες έχασα 8 κιλά… πια οι εξετάσεις μου, είναι άλλες εξετάσεις. Έφυγαν οι τοξίνες και φαίνομαι πιο νέα».

Η εμφάνιση της Μαριάννας Τουμασάτου το «Πρωινό»

"Είμαστε τόσο τοξικά άνισοι μέσα μας" - Ενοχλημένη με την ερώτηση δημοσιογράφου

Μια αφοπλιστική απάντηση έδωσε η Μαριάννα Τουμασάτου πρόσφατα στους δημοσιογράφους, όταν ρωτήθηκε αν νιώθει τύψεις που άφησε το παιδί της στο σπίτι για να παρευρεθεί στην πρεμιέρα μιας παράστασης.

Συγκεκριμένα, η γνωστή ηθοποιός -που έκανε μια μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της- απάντησε πως ποτέ κανένας μπαμπάς δεν έχει ρωτηθεί για το αν έχει τύψεις όταν αφήνει το παιδί του. Η δήλωση αυτή έγινε αμέσως viral και η Μαριάννα Τουμασάτου αποθεώθηκε από τους χρήστες των social media.

Η ίδια μίλησε μάλιστα τηλεφωνικά στην εκπομπή Καλύτερα Δε Γίνεται και ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται για προσωπική αντιπαράθεση και πως η δημοσιογράφος δεν καταλάβε ακριβώς τι την ρώτησε.

«Δεν κατάλαβε τι με ρώτησε. Είμαστε τόσο τοξικά άνισοι μέσα μας. Είναι τόσο γονιδιακό αυτό που φτάνει σαν λογική ερώτηση. Δεν το έκανε με πρόθεση η δημοσιογράφος να ακουστεί τόσο περίεργη η ερώτηση.

Φταίει το σε ποια κοινωνία έχουμε μεγαλώσει. Δεν μου πέρασε καθόλου από το νου ότι θα ξεσηκώσει έτσι τον κόσμο. Χαίρομαι γιατί συνειδητοποιήσαμε όλοι ότι οφείλουμε να αντιδράμε σε κάποια πράγματα. Δεν ήταν προσωπική αντιπαράθεση και δεν είχε καμία πρόθεση η δημοσιογράφος».