«Θες να ταραχτώ;» - Η ερώτηση του Λιάγκα που αναστάτωσε τη Μαριάννα Τουμασάτου

Έξαλλη η ηθοποιός

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Θες να ταραχτώ;» - Η ερώτηση του Λιάγκα που αναστάτωσε τη Μαριάννα Τουμασάτου

Η Μαριάννα Τουμασάτου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Πρωινό το πρωί της Παρασκευής (10/12) και αφού τρέλανε τους δύο παρουσιαστές με την τεράστια αλλαγή στην εμφάνισή της, συζήτησε μαζί τους το θέμα των γυναικοκτονιών στην Ελλάδα.

Κάπου εκεί, μία ερώτηση που ήρθε από το στόμα του Γιώργου Λιάγκα κατάφερε να την βγάλει εκτός εαυτού στον αέρα της εκπομπής.

Η ερώτηση του Γιώργου Λιάγκα και ο εκνευρισμός της Μαριάννας Τουμασάτου

«Με 16 γυναικοκτονίες τι άλλαξε στη χώρα; Και; Μια γυναίκα θα φοβηθεί να το πει στη γειτόνισσα γιατί θα βγει να μην πω κακή κουβέντα, γιατί είναι και πρωί και βλέπουν παιδάκια, και θα πει “γιατί το είπε δύο μήνες μετά;

Γιατί το έκανε μετά”, “γιατί δεν ήσουν εκεί να σπάσεις την πόρτα και να τη σώσεις όταν τη χτυπούσε”! Η κριτική είναι πολύ εύκολη, και είναι εύκολη για όλους μας», είπε αρχικά η Μαριάννα Τουμασάτου και σε αυτό το σημείο, ο Γιώργος Λιάγκας τη ρώτησε για το αν εν έτει 2021 υπάρχει η νοοτροπία σε ένα κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας, ότι δεν φταίει ο θύτης, αλλά το θύμα επειδή «κουνήθηκε».

«Θες τώρα να ταραχτώ; Να βγάλω διάφορες φούσκες στα μούτρα μου και να πάθω κακό; Τι θα πει αυτό; Ό,τι και να σου κάνει ο άλλος… Δεν υπάρχει αυτό! Είναι να ταράζεσαι! Δυστυχώς υπάρχει αυτό το κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας αλλά με τα προβληματικά μέλη θα πρέπει να ασχοληθούν οι αρμόδιοι», είπε έξαλλη η Μαριάννα Τουμασάτου.

«Σε λίγο δεν θα υπάρχει γυναίκα να γεννήσει τα παιδιά σας» - Ξέσπασε η Μαριάννα Τουμασάτου για τη γυναικοκτονία

Με αφορμή την γυναικοκτονία που σημειώθηκε στη Θεσσαλονίκη, η Μαριάννα Τουμασάτου θέλησε να ξεσπάσει με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram για τη νομοθεσία που δεν αλλάζει.

Η ηθοποιός, ανά καιρούς έχει μιλήσει με πολύ ισχυρά λόγια για τη θέση της γυναίκας στην κοινωνία και έτσι σήμερα έκανε μία ανάρτηση - καμπανάκι, για την κατάσταση η οποία τον τελευταίο καιρό δείχνει να ξεφεύγει.

«Έεεε εσείς οι εκεί πάνω… Πότε πιστεύετε πρέπει να αλλάξουν οι νόμοι; σε λίγο δεν θα υπάρχει γυναίκα να γεννήσει τα παιδιά σας. Πόσες ακόμη;» έγραψε η Μαριάννα Τουμασάτου στην ανάρτησή της.

Μαριάννα Τουμασάτου γυναικοκτονίες