«Δεν ξέρω τι άλλαξε στο κεφάλι της» - "Κόλαφος" η Super Κική για την Άννα Μαρία Ψυχαράκη

«Όταν ήταν στα πιο καλά της τη γούσταρα σαν παρέα»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Δεν ξέρω τι άλλαξε στο κεφάλι της» -

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Happy Day έκανε το πρωί της Παρασκευής (10/12) η Super Κική, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στους συμπαίκτες της στο J2US και συγκεκριμένα στην Άννα Μαρία Ψυχαράκη, με την οποία όπως είπε δεν μπορεί να συνεννοηθεί, ενώ στο προηγούμενο live την είδαμε να τσακώνεται και με τον Σταμάτη Φασουλή.

Οι δηλώσεις της Super Κικής για την Άννα Μαρία Ψυχαράκη

«Δεν υπάρχει κανείς που δεν θέλω να ξαναδώ από εδώ, υπάρχουν άνθρωποι που δεν έχω επικοινωνία, όπως για παράδειγμα η Ψυχαράκη γιατί δεν είναι και εύκολο. Δεν γίνεται με τίποτα, αλλά γενικά μέχρι κι αυτή τη γουστάρω. Όταν ήταν στα πιο καλά της τη γούσταρα σαν παρέα.

Δεν ξέρω τι άλλαξε στο κεφάλι της αλλά δεν είναι όπως ήταν πριν. Παρόλα αυτά εγώ όντως τη συμπαθώ πάρα πολύ, έχει και χιούμορ, αλλά αυτό έρχεται και φεύγει», σχολίασε χαρακτηριστικά η Super Kiki και απάντησε για τον Τζέιμς Καφετζή και την παρεξήγηση με τους φίλους του από το Survivor: «Τον στήριξα. Είχε στεναχωρηθεί πάρα πολύ, μαύρισε η ψυχούλα του. Ήταν χάλια».

Γιώργος Βελισσάρης για Super Κική: «Δεν την ήξερα και μόλις μου την είπαν ρώτησα τα παιδιά»

Τον Γιώργο Βελισσάρη τον βλέπουμε στο μουσικό show του ALPHA «J2US» καθώς το ζευγάρι του είναι η Super Κική. Το πρωί της Δευτέρας 6/12 ο γνωστός τραγουδιστής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Happy Day» και μίλησε για όλους και για όλα.

«Περνάμε πολύ καλά και έχουμε δεθεί όλοι μεταξύ μας. Η κ. Πατούλη μου δήλωσε ότι δεν πρόκειται να ξαναφύγει. Θα έρθει και στο μαγαζί και θα τραγουδήσουμε μαζί. Η κ. Μάρα δεν νομίζω να στεναχωρήθηκε. Έχει το πρόβλημα με το πόδι της. Ήταν από τις πρώτες που έρχονταν στις πρόβες και έφευγε τελευταία.

Μπορεί να ήταν στο καροτσάκι για 12 ώρες. Εγώ δεν θα άντεχα. Όσον αφορά στην κριτική επιτροπή: «Και η Madona να ήταν κάτι πρέπει να πουν. Εγώ ανήκω στον χώρο ως δημοτικός τραγουδιστής. Τώρα που λέμε ξένο, εγώ δεν ξέρω καθόλου αγγλικά. Έχω στεναχωρηθεί αλλά δεν πειράζει».

Για τη Super Kiki: «Δεν την ήξερα και μόλις μου την είπαν ρώτησα τα παιδιά μου. Δεν την αλλάζω με τίποτα, είναι ψυχάρα. Καλύτερη δεν θα μπορούσα να έχω».