Ντίνος Καρύδης: Η ανάρτηση του που έφερε την αντίδραση της Σμαράγδας

"Το ήξερα από τότε, πως..."

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ντίνος Καρύδης: Η ανάρτηση του που έφερε την αντίδραση της Σμαράγδας

Σε μια πολύ συγκινητική και τρυφερή ανάρτηση πορχώρησε το απόγευμα της Παρασκευής (10/12) ο Ντίνος Καρύδης για την κόρη του, Σμαράγδα Καρύδη.

Ο γνωστός ηθοποιός, που απέχει τα τελευταία χρόνια από το θέατρο λόγω προβλημάτων με την υγεία του, δημοσίευσε μια φωτογραφία της από την παιδική ηλικία, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Η ανάρτηση του πατέρα της Σμαράγδας Καρύδη

«Το ήξερα από τότε, πως θα γινόσουν αυτό που είσαι τώρα!», έγραψε ο Ντίνος Καρύδης με την ίδια να απαντά: «Εγώ το ξέρω τώρα ότι αυτό ήμουν τότε».

Για αυτό το λόγο η Σμαράγδα Καρύδη δεν θέλει να παντρευτεί τον Θοδωρή Αθερίδη

Παίζει με τα μαλλιά της, ανεβάζει τα πόδια της πάνω στην καρέκλα, σπάει πλάκα – πρώτα με τον εαυτό της. Η Σμαράγδα Καρύδη, όσο χρόνων και αν φτάσει, θα παραμένει πάντα ένα κορίτσι χωρίς ηλικία και τη σπάνια ικανότητα να συμπαρασύρει και τους γύρω της στο ροζ, όλο χαρά και παιχνίδι σύμπαν της. Όπως λέει άλλωστε και η ίδια, «τα πάντα είναι θέμα ενέργειας και αγάπης για τη ζωή».

Έλεγες πριν ότι έχεις σταθερούς φίλους, που είναι σαν οικογένεια. Σε αυτό έπαιξε καθόλου ρόλο το γεγονός πως μεγάλωσες ως μοναχοπαίδι;

Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο αυτό. Θέλω να έχω φίλους, αλλά από την άλλη, ακριβώς επειδή είμαι μοναχοπαίδι, έχω συνηθίσει να είμαι μόνη μου. Και έχω πολλή ανάγκη αυτή τη μοναξιά. Αν μου παραβιάσεις τον χώρο και τον χρόνο μου, πνίγομαι. Δεν με ενοχλεί η μοναξιά. Δεν θα έκανα παρέα με τον οποοινδήποτε για να γεμίσω τις ώρες μου. Ξέρω ανθρώπους που δεν μπορούν καθόλου να είναι μόνοι τους. Εγώ δεν είμαι αυτός ο άνθρωπος… Και όταν είσαι μόνη σου, τι απολαμβάνεις συνήθως να κάνεις; Μπορεί να σκέφτομαι, μπορεί να γράφω, μπορεί να φτιάχνω τα συρτάρια μου. Να χορεύω, να κάνω γυμναστική, να παίζω με τον Γιάννη (σ.σ. ο σκύλος της, ράτσας λαμπραντόρ). Δεν νιώθω την έλλειψη του άλλου.

Δείτε για ποιο λόγο δεν θα παντρευτούν Αθερίδη - Καρύδη στο okmag.gr