Συγκινεί η Ρούλα Κορομηλά - "Δεν μου αρέσει να βλέπω τον εαυτό μου στο παρελθόν"

Η παρουσιάστρια σε μια σπάνια εξομολόγηση στον αέρα του ΑΝΤ1

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Συγκινεί η Ρούλα Κορομηλά -

Στην σημερινή (10/12) εκπομπή «Βινύλιο» εμφανίστηκε η Ρούλα Κορομηλά, μιας και ήταν αφιερωμένη στην ελληνική τηλεόραση της δεκαετίας του ΄90.

Η γνωστή παρουσιάστρια μεταξύ άλλων θυμήθηκε τη φορά που συνδέθηκε με τον Διαστημικό Σταθμό MIR ενώ αναφέρθηκε και σε ένα σχόλιο που είχε κάνει ο Αντώνης Κανάκης για εκείνη.

«Σε είχαμε σατιρίσει και σε είχαμε αποκαλέσει κοροαχλαδιά» είπε ο Αντώνης Κανάκης με την ίδια να απαντά: «Όταν το είχα δει, παίρνω και λέω στο Mega “αυτός ο άνθρωπος στέκει στα καλά του;”».

«Είναι ωραία η γεύση Αντώνη μου. Δεν μου αρέσει, όμως, να βλέπω τον εαυτό μου στο παρελθόν. Βλέπω αυτά τα αποσπάσματα και χαίρομαι και θυμάμαι στιγμές» είπε έπειτα η παρουσιάστρια, που έκανε πρόσφατα και την τρίτη δόση του εμβολίου.

Η εμφάνιση της Κορομηλά στο Βινύλιο

Αγνώριστη η Ρούλα Κορομηλά σε φωτογραφία πολλά χρόνια πριν από τις πλαστικές

Η Ρούλα Κορομηλά μπορεί να απέχει από τον χώρο της τηλεόρασης ωστόσο η ίδια παραμένει αρκετά ενεργή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram καθώς της αρέσει η αλληλεπίδραση με τους αγαπημένους της διαδικτυακούς φίλους.

Αυτή τη φορά η ίδια θέλησε να κάνει μια αναδρομή στα παλιά. Έτσι, η γνωστή παρουσιάστρια θέλησε να δημοσιεύσει μια φωτογραφία από τα πρώτα βήματά της στην ελληνική τηλεόραση πριν από περίπου 32 χρόνια.

Όπως θα δείτε παρακάτω είναι αγνώριστη καθώς έχει καστανά μαλλιά μεσαίου μήκους, με hairclips. Μάλιστα, στην λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε χαρακτηριστικά: «Δε θυμάμαι με τίποτα πού δούλευα εδώ, μπέμπα και μες στην καλή χαρά! Καμία ιδέα;».

Η Ρούλα Κορομηλά παλιότερα είχε "ξεσπάσει" μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook καθώς την χρέωναν για διάφορες πλαστικές επεμβάσεις.

Έτσι, εκείνη είχε δώσει την δική της αφοπλιστική απάντηση σε διάφορα κακοπροαίρετα σχόλια που δεχόταν αφού της έλεγαν ότι έχει κάνει πλαστική επέμβαση ή μπότοξ στο πρόσωπό της.

Κάποιες στη συνέχεια έσβησαν τα σχόλιά τους, παρόλα αυτά η Ρούλα έδωσε τη δική της απάντηση: «Πόπη μου! Προς τι ο αλληλοσπαραγμός??? Η αλήθεια είναι, πως πολύ θα ήθελα να κάνω μπότοξ και καμιά πλαστικούλα , όπως συνηθίζουν πολλές κυρίες που βρίσκονται και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας ... (και καλά κάνουν). Δυστυχώς όμως, για κάποιους λόγους , αγαπητή Πόπη και η άλλη κυρία που κακώς έσβησε τα σχόλιά της, ειδικά για μένα απαγορεύονται ιατρικά. Τι κρίμα και το ήθελα πολύ!!! Την αγάπη μου! :):)».