Γιώργος Θεοφάνους: "Τρέχαμε πανικόβλητοι να..." - Η απίστευτη αποκάλυψη για την Ευρυδίκη

Στην πρεμιέρα της εκπομπής του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Γιώργος Θεοφάνους:

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Παρασκευής (10/12) η νέα εκπομπή του Γιώργου Θεοφάνους στο Open παρέα με την Ευρυδίκη, τη Μαντώ και τον Πασχάλη.

Η πρώτη, που υπήρξε και πρώην σύζυγος του, αναφέρθηκε στο παιδί τους αλλά και στις οικονομικές δυσκολίες που πέρασαν.

Οι δηλώσεις της Ευρυδίκης για τον Θεοφάνους

«Ήρθαμε στην Αθήνα και ευτυχώς που ήταν καλοκαίρι γιατί είχαμε μόνο κατωσέντονο, φίλε! Δεν είχαμε να πληρώσουμε να αγοράσουμε πάπλωμα… Δόξα τον Θεό» αποκάλυψε ο Γιώργος Θεοφάνους στη νέα μουσική εκπομπή με την Ευρυδίκη να συμπληρώνει:

«Ανέλαβε την ευθύνη του εαυτού του από πάρα πολύ μικρός. Άρα ήταν από τότε που τον γνώρισα ένα υπεύθυνο άτομο, με απίστευτο μυαλό και δεν ήθελε ποτέ να επιβαρύνει την οικογένεια του με τα δικά του έξοδα. Ακόμα και στο θέμα των σπουδών του και αυτό είναι κάτι που θαυμάζω στον Γιώργο.

Εγώ από την άλλη δεν τα πήγαινα ποτέ καλά με τα χρήματα, δεν ήξερα να κάνω διαχείριση και ταλαιπώρησα πολύ τους γονείς μου. Δηλαδή ο πρώτος χρόνος στο Παρίσι κόστισε στους γονείς μου ένα οικόπεδο, ο δεύτερος στην Αμερική ένα ακόμα δάνειο… Άρα όταν βρεθήκαμε στην Αθήνα μαζί με τον Γιώργο, μου είπε το εξής… «Τώρα τελείωσε! Δεν ζητάμε άλλα λεφτά από τους γονείς μας. Αρχίζουμε και δουλεύουμε και παίρνουμε τη ζωή μας στα χέρια μας. Αναλαμβάνουμε τις ευθύνες μας, είμαστε μεγάλοι». Έτσι και έγινε».

Ο Γιώργος Θεοφάνους πήρε λίγο αργότερα τον λόγο και αποκάλυψε: «Είχαμε πρόβα τζενεράλε εγώ, ο Πασχάλης και η Ευριδίκη και ενώ τραγουδάμε ξαφνικά βλέπω ότι έσπασαν τα νερά της Ευρυδίκης, η οποία ήταν έγκυος. Τρέχαμε πανικόβλητοι να ξεγεννήσουμε τον γιο μας».

Χαρές για την Ευρυδίκη και τον Γιώργο Θεοφάνους

Μία από τις πιο ευτυχισμένες μέρες της ζωής τους βιώνουν σήμερα ο Γιώργος Θεοφάνους και η Ευρυδίκη, μιας και ο γιος τους, Άγγελος έκλεισε τα 25 του χρόνια, και είναι ένας κούκλος.

Η Ευρυδίκη θέλησε να ευχηθεί στον γιο της και μέσω Instagram και έτσι μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μία σειρά από φωτογραφίες και βίντεο από την παιδική του ηλικία και όχι μόνο.

Τόσο ο Γιώργος Θεοφάνους όσο και η Ευρυδίκη έχουν μεγάλη αδυναμία στα παιδιά τους και μάλιστα, πριν λίγο καιρό ο Γιώργος Θεοφάνους είχε ακούσει την κόρη του στον αέρα εκπομπής και είχε συγκινηθεί.

«Χάρη σε σένα ένιωσα πώς είναι η αληθινή ευτυχία! 25 χρονών σήμερα.

Μόνο χαρές και χαμόγελα να σου χαρίζει η ζωή. Σε λατρεύω Άγγελε μου! Χρόνια πολλαααααα», έγραψε χαρακτηριστικά η Ευρυδίκη στην ανάρτησή της, στην οποία μάλιστα βλέπουμε και ένα υπέροχο βίντεο με τον Άγγελο σε παιδική ηλικία στην αγκαλιά του Γιώργου Θεοφάνους.