Ένα τραγούδι ακόμα: Πρεμιέρα για την εκπομπή του Γιώργου Θεοφάνους - Τα πρώτα του λόγια

Μαζί του η Ευρυδίκη, η Μαντώ και ο Πασχάλης

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ένα τραγούδι ακόμα: Πρεμιέρα για την εκπομπή του Γιώργου Θεοφάνους - Τα πρώτα του λόγια

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Παρασκευής (10/12) η νέα εκπομπή του Γιώργου Θεοφάνους στο Open παρέα με την Ευρυδίκη, τη Μαντώ και τον Πασχάλη.

«Δεν έχω κάνει τίποτα άλλο στη ζωή μου. Πάντα έκανα μόνο αυτό. Από μωρό. Πριν μάθω να διαβάζω έγραφα μελωδίες», είπε κατά την έναρξη ο ίδιος, ο οποίος πριν από λίγο καιρό βρέθηκε σε αντιπαράθεση με τη μητέρα του Παντελή Παντελίδη.

Πολλοί γνωστοί καλλιτέχνες ερμήνευσαν αγαπημένα τραγούδια ενώ στο πιάνο φυσικά τους συνόδευσε ο Γιώργος Θεοφάνους, χαρίζοντας μια απολαυστική και συγκινητική βραδιά.

Η αγαπημένη Ευρυδίκη τραγούδησε μοναδικά κομμάτια, «τρελαίνει την πυξίδα μας» και συγκλόνισε με την ερμηνεία της. Η καθηλωτική Μαντώ με την καταπληκτική φωνή της «στοιχημάτιζε» ότι η βραδιά αυτή θα μείνει αξέχαστη, ενώ ο ανατρεπτικός Πασχάλης «βρήκε τον τρόπο» με το κέφι και την ζωντάνια του να μας ταξιδέψει σε αγαπημένες εποχές με τραγούδια που άφησαν ιστορία!

Πρεμιέρα για την εκπομπή του Γιώργου Θεοφάνους

Ο Θεοφάνους για την απώλεια του πατέρα του

«Τον πατέρα μου τον έχασα πριν από τρία χρόνια. Αυτό δεν το ήξερε κανένας, δεν το είχα πει σε κανέναν ποτέ, το έζησα με τα αδέρφια μου στην Κύπρο. Τα τελευταία του πέντε χρόνια τα πέρασε σε ένα γηροκομείο.

Είχε άνοια, δεν καταλάβαινε κανέναν, αλλά παρ’ όλα αυτά, εμένα, κάθε μήνα που πήγαινα, με καταλάβαινε. Αυτός ο “δράκος” που είχα στο κεφάλι μου ξαφνικά έγινε ένα “παιδί” που έπρεπε να του αλλάζουμε πάνες.

Έγινε, όχι αρνί ο δράκος, μια αγαπημένη ψυχή, που καλύτερα που το περάσαμε στο γηροκομεί κι έφυγε έτσι. Αν έφευγε απότομα, δεν ξέρω πώς θα το διαχειριζόμουν».