«Λύγισε» στον αέρα του After Dark η Μπέττυ Μαγγίρα - «Τη μάνα μου την έχω πενθήσει χρόνια τώρα»

«Κανένα ανθρώπινο ον δεν πρέπει να «καταντά» έτσι»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Λύγισε» στον αέρα του After Dark η Μπέττυ Μαγγίρα - «Τη μάνα μου την έχω πενθήσει χρόνια τώρα»

Η Μπέττυ Μαγγίρα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή After Dark το βράδυ της Παρασκευής (10/12) και μετά από την ατάκα της για την Κατερίνα Καινούργιου, αναφέρθηκε στην μεγάλη απώλεια που βίωσε φέτος, αυτή της μητέρας της.

Η εξομολόγηση της Μπέττυς Μαγγίρα για τον θάνατο της μητέρα της

«Προετοιμαστήκαμε για αυτό γιατί το περιμέναμε να συμβεί. Ξέραμε ότι έρχεται. Δεν ήταν ξαφνικό. Είχε άνοια περίπου επτά χρόνια και από ένα σημείο και ύστερα, όταν έπεσε και έσπασε το ισχίο της, η επιδείνωση ήταν πολύ ραγδαία. Έφτασε σε πολύ άσχημη κατάσταση. Δεν είναι ωραίο να βλέπεις τον δικό σου άνθρωπο σε τόσο άσχημη κατάσταση. Θεωρείς ότι κανένα ανθρώπινο ον δεν πρέπει να «καταντά» έτσι.

Όταν βλέπεις την ίδια σου την μαμά να είναι σε τέτοια κατάσταση και συ ο ίδιος, αν και δεν το θέλεις και είναι πολύ δύσκολο να αποχωριστείς τη μαμά σου, λες καλύτερα να λυτρωθεί αυτός ο άνθρωπος. Δεν είναι ωραίο για κανέναν να ζει έτσι. Σε βοηθάει η οικογένεια. Όταν έχεις τα παιδιά δίνεις όλη σου την ενέργεια και την προσοχή σε αυτά και αυτό σου δίνει δύναμη να συνεχίσεις. Είσαι και σε μια ηλικία παράλληλα που ξέρεις και προετοιμάζεσαι για αυτό.

Εγώ την μάνα μου την είχα κλάψει ήδη, Θέμη μου. Δεν ξέρω πως σου ακούγεται αυτό και πως το αντιλαμβάνεται ο κόσμος. Την είχα πενθήσει με έναν τρόπο χρόνια τώρα. Έχω κλάψει τόσα πολλά χρόνια για αυτήν. Τόσα πολλά. Είναι πολύ δύσκολο αλλά είναι λύτρωση για έναν άνθρωπο όταν φτάνει σε τέτοια σημεία. Δεν είναι ωραίο να ζει έτσι», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

«Τη χάσαμε προτού φύγει το σώμα της» - Συγκινούν Μπέττυ και Ματθίλδη Μαγγίρα για την απώλεια της μητέρας τους

Καλεσμένη στην εκπομπή της αδερφής της, Μπέττυς Μαγγίρα, Ποιος είναι Πρωινιάτικα βρέθηκε το πρωί της Τρίτης (30/11) η Ματθίλδη Μαγγίρα. Οι δύο αδερφές μίλησαν για τον χαμό της αγαπημένης τους μητέρα και κατά πόσο τις άλλαξε η απώλεια αυτή.

Η μητέρα της Μπέττυς και της Ματθίλδης Μαγγίρα έφυγε από τη ζωή στις 17 Οκτωβρίου και οι δυο τους εξήγησαν πως η μητέρα τους εδώ και αρκετά χρόνια έπασχε από άνοια.

Ο Δημήτρης Μακαλιάς ρώτησε τις δύο αδερφές αν έχει αλλάξει κάτι μέσα τους από τη μέρα που έφυγε από τη ζωή η μητέρα τους και η Ματθίλδη Μαγγίρα σχολίασε: «Εμένα δεν έχει αλλάξει κάτι. Το μόνο που άλλαξε είναι ότι δεν θα μπορέσω να την δω σε φυσικό επίπεδο. Το διαχειρίζομαι και με βοήθησε πολύ ο τρόπος που έγινε. Εμείς την μαμά μας την είχαμε χάσει προτού φύγει το σώμα της, δεν είχαμε επικοινωνία, υπήρχε φθορά μέσα στο χρόνο που ουσιαστικά μας προετοίμασε».

Από τη μεριά της, η Μπέττυ Μαγγίρα είπε: «Το ότι έχουμε και οι δύο παιδιά μας βοηθάει πολύ να το διαχειριζόμαστε».