Βγήκε στον αέρα του Open και κατακεραύνωσε την Καινούργιου η Μαγγίρα - «Είναι εγωκεντρική»

Απάντησε αυστηρά για την κόντρα που δημιουργήθηκε ανάμεσά τους

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Βγήκε στον αέρα του Open και κατακεραύνωσε την Καινούργιου η Μαγγίρα - «Είναι εγωκεντρική»

Καλεσμένη στην εκπομπή After Dark στο Open βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής (11/12) η Μπέττυ Μαγγίρα, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην κόντρα που δημιουργήθηκε πριν από λίγο καιρό με την Κατερίνα Καινούργιου με αφορμή το trailer που έβγαλε για την εκπομπή της για το ταξίδι στο Παρίσι.

Το σχόλιο της Μπέττυς Μαγγίρα για την Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα του Open

«Κάθε μέρα φτιάχνουμε χιουμοριστικά τρέιλερ. Κάνω αυτή την κυρία, την πλούσια και φαντάζομαι πως αν κάποιος έπρεπε να παρεξηγηθεί θα ήταν η Κατερίνα Ζαρίφη από την οποία πήρα το «πελούσια».Και που να το ξέρω εγώ ότι θα πάει η Κατερίνα Καινούργιου στο Παρίσι;

Κατ’ αρχάς τα τρέιλερ γυρίζονται αμέσως μετά την εκπομπή. Την Πέμπτη μπαίναμε σε ένα τζετ να τους πάω, υποτίθεται, τριήμερο. Παίζει αυτό την Παρασκευή. Την Παρασκευή έπρεπε να γυρίσουμε ένα τρέιλερ για το Σαββατοκύριακο και την εκπομπή της Δευτέρας. Αυτά γυρίζονται σε green box. Τι είναι το green box; Είναι ένα κουτί που μπορείς να βάλεις ότι θέλεις από πίσω.

Να βάλεις έναν ουρανοξύστη, ένα να κάνεις ότι πετάς, να κάνεις ότι χτυπιέσαι, οτιδήποτε. Η Αθηνά είπε να «πάμε» στη Νέα Υόρκη αλλά εγώ είπα να βάλουμε το Παρίσι, γιατί είναι η αγαπημένη μου πόλη και το λατρεύω. Κάνω, λοιπόν, την ίδια κυρία που κάνω κάθε μέρα στα τρέιλερ και βγήκε ότι εγώ ξαφνικά πρέπει να απολογηθώ γιατί πήγα στο Παρίσι. Πραγματικά δεν ξέρω… Εννοείται ότι ήταν σύμπτωση και θεωρώ ότι αν είχε πρόβλημα με αυτό, έπρεπε να με πάρει τηλέφωνο η Κατερίνα και να μου το πει. Αν θεωρούσε ότι την προσέβαλα ή το έκανα για αυτήν.

Κοίταξε, η Κατερίνα είναι εγωκεντρική. Της αρέσει να ασχολούνται όλοι μαζί της. Δεν ξέρω γιατί έχει φάει τέτοιο κόλλημα.

Και με το κουίζ έγινε το ίδιο! Είχαμε κάνει ένα κουίζ που δεν την πείραξε την επόμενη μέρα αλλά την πείραξε την μεθεπόμενη ξαφνικά. Ήταν πρώτα το κουίζ, μετά ήταν το Παρίσι και θα τριτώσει φαντάζομαι», ανέφερε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Το σχόλιο του πατέρα της Κατερίνας Καινούργιου για το trailer της Μαγγίρα στο OPENtv

Ο κακός χαμός έχει επικρατήσει μετά την προβολή του trailer της εκπομπής Ποιος είναι πρωινιάτικα, όπου η Μπέττυ Μαγγίρα σατίρισε το ταξίδι της Κατερίνας Καινούργιου μαζί με τις φίλες της στο Παρίσι. Η παρουσιάστρια μάλιστα, μόλις το είδε, δεν δίστασε να της απαντήσει δημόσια με αναρτήσεις στο προφίλ της στο Instagram.

Το trailer λοιπόν, το οποίο κοινοποιήθηκε στο επίσημο προφίλ της εκπομπής του OPENtv στο Instagram, θέλησε να σχολιάσει και ο πατέρας της Κατερίνας, απευθυνόμενος στην Μπέττυ.

Συγκεκριμένα, σχολίασε ο Δημήτρης Καινούργιος: «Κα Μαγγίρα αν πράγματι το βιντεάκι σας αφορά την Κατερίνα απλά να σας ενημερώσω ότι πηγαίνει πολύ συχνά στο Παρίσι από 16 χρονών καθ’ ότι έχοντας τελειώσει το γαλλικό σχολείο και είναι και καθηγήτρια της γαλλικής γλώσσας είχε πολλά ενδιαφέροντα να βρίσκεται εκεί!».

Το σχόλιο του πατέρα της Κατερίνας Καινούργιου για το trailer της Μαγγίρα στο OPENtv