Πέμπτη, 02 Φεβρουαρίου 2023 | Επικοινωνία

Θετικός στον κορωνοϊό ο Νίκος Βουρλιώτης

«Έτσι για να δούμε λίγο πόσο κοντά μας είναι αυτό με τον κορωνοϊό»

Θετικός στον κορωνοϊό ο Νίκος Βουρλιώτης
News 11.12.2021 12:15
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Στην εκπομπή Open Weekend μίλησε το πρωί του Σαββάτου (11/12) ο Λευτέρης Ελευθερίου με αφορμή την κόντρα που δημιουργήθηκε με τους συντελεστές του The Black Bachelor και τον Χρήστο Μήτση, τον γνωστό κριτικό κινηματογράφου.

Μεταξύ άλλων ο ηθοποιός αποκάλυψε πως ο Νίκος Βουρλιώτης βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό και γι' αυτό το λόγο δεν μπόρεσε να βρεθεί στην επίσημη πρεμιέρα της ταινίας.

Η ανακοίνωση του Λευτέρη Ελευθερίου για την υγεία του Νίκου Βουρλιώτη

«Εγώ καλά είμαι. Η ταινία βγαίνει και ο NiVo (Νίκος Βουρλιώτης), ένας από τους πιο αστείους χαρακτήρες του The Black Bachelor είναι στο σπίτι του με κορωνοϊό και δε μπορούσε να είναι κοντά μας στην πρεμιέρα. Έτσι για να δούμε λίγο πόσο κοντά μας είναι αυτό με τον κορωνοϊό», είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

"Η πιο σημαντική στη ζωή μου είναι η γέννηση της κόρης μου" - Συγκινεί ο Νίκος Βουρλιώτης

Καλεσμένος στην σημερινή (28/11) εκπομπή του Γιάννη Τσιμιτσέλη, Fishy, βρέθηκε ο Νίκος Βουρλιώτης με τους δυο φίλους να κατευθύνονται προς την όμορφη Ζάκυνθο!

Ο γνωστός ράπερ μίλησε για το πρώτο του ξεκίνημα ως γελοιογράφος αλλά και για το πώς έφτασε στους Goin’ Through.

«Ήμουν πάντα μία ανήσυχη καλλιτεχνική φύση. Ξεκίνησα από γελοιογραφία ως γελοιογράφος σε έντυπα από μικρή ηλικία/ Δούλεψα.και σε κάποια έντυπα μουσική από το πόστο του Dj και έτσι προέκυψε η ιδέα να κάνω δικές μου μουσικές.

Δεν θεωρώ τον εαυτό μου μουσικό, θα ήταν ιεροσυλία. Δεν μου αρέσει να εξισώνω σε αυτό το επίπεδο τα πράγματα. Έχω αποκτήσει μία μουσική ταυτότητα ως Goin’ Through, αλλά αν θεωρήσουμε αυτό το ντουέτο ο Μιχάλης και ο Νίκος είναι δύο άνθρωποι παραγωγικοί που έχουν κάνει μουσική και τραγούδια, όλα αυτά τα χρόνια ο Μιχάλης είναι αυτός που είναι ο μουσικός της υπόθεσης»

Το σχήμα έχει περάσει από διάφορα μουσικά δεινά για να φτάσει στο στόχο του και σε μία εποχή που δεν υπήρχαν όλα αυτά τα μέσα που υπάρχουν σήμερα».

Για την κόρη του, που είχε και γενέθλια πριν λίγο καιρό, είπε: «Η πιο σημαντική στη ζωή μου είναι η γέννηση της κόρης μου. Είναι τεσσάρων. Όταν έρθει πρώτη φορά στο σπίτι αγόρι για την κόρη μου θα κάνω τον σταυρό μου».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Νίκος Βουρλιώτης: Ευχάριστα νέα για τον τραγουδιστή! Έγινε...

Νίκος Βουρλιώτης: H φωτογραφία με την κορούλα του που μας έκανε να «λιώσουμε»!

Share