Ντορέττα Παπαδημητρίου: "Η προδοσία με αγχώνει! Δυσκολεύομαι να..." - Συγκινεί με την εξομολόγησή της

"Θα στεναχωρηθώ, θα πληγωθώ, έχω πει..."

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ντορέττα Παπαδημητρίου:

Καλεσμένη στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (11/12) η Ντορέττα Παπαδημητρίου. Η γνωστή παρουσιάστρια αποκάλυψε πώς γνωρίστηκε με την Σίσσυ Χρηστίδου, όταν η πρώτη ήταν έγκυος στο πρώτο της παιδί.

Η Σίσσυ Χρηστίδου αρχικά αποκάλυψε πως, βρέθηκαν σε ένα τραπέζι, στη Θεσσαλονίκη και η Ντορέττα «είχε πέσει με τα μούτρα στο φαγητό και δεν την ενδιέφερε τι έλεγαν γύρω της». Η ίδια τόνισε πως αυτό συμβαίνει συνέχεια και πως και στις δύο εγκυμοσύνες της πήρε από 30 κιλά.

Οι δηλώσεις της Παπαδημητρίου

«Πολλά πράγματα έγιναν με τρόπους που δεν τους είχα σκεφτεί. Πολλά που έκανα τότε δεν θα τα έκανα. Έχουν γίνει πολλά σωστά και πολλά λάθη. Προσπαθώ να ελέγξω αυτά που παιρνουν από το χέρι μου, όλα τα υπόλοιπα προσπαθώ να τα διαχειριστώ.

Είμαι ανοιχτή σε πράγματα. Έχω κάνει χίλια δυο διαφορετικά πράγματα. Δεν το φοβάμαι αυτό. Αν είναι κάτι που θεωρώ ότι μπορώ να το στηρίξω, πάω, δεν το φοβάμαι. Το έχω και από τον πρωταθλητισμό αυτό. Είναι τρόπος σκέψης και τον έχεις σε οτιδήποτε και να κάνεις. Κι εγώ το έχω πολύ αυτό. Ακόμα και στην αποτυχία, που δενμου αρέσει αυτή η λέξη, πιστεύω στο μάθημα. Ακόμα και σε αυτό έχω μάθει να μην το βάζω κάτω. Θα στεναχωρηθώ, θα πληγωθώ, έχω πει “δεν μπορώ άλλο” σε στιγμές, αλλά κρατάει πολύ λίγο. Πιο πολύ θα στεναχωρηθώ με σε ότι έχει να κάνει με τους ανθρώπους, παρά με το αν δεν πάει καλά η δουλειά. Δεν μου αρέσει το παρασκήνιο και οι ίντριγκες, δεν εμπλέκομαι σε αυτά.

Η προδοσία με αγχώνει. Επειδή δυσκολεύομαι να εμπιστευτώ σε όλα τα επίπεδα, όποτε συμβαίνει αυτό, αν απογοητευτώ, με πληγώνει βαθιά. Γενικά συγχωρώ αλλά μπορεί να μην τον κρατήσω στη ζωή μου. Η συγχώρεση κάνει καλό σε εμάς. Έχω δώσει ευκαιρίες και σε φιλικό και σε προσωπικό επίπεδο. Επειδή έχω κάνει κι εγώ πολλά λάθη, θα ήταν εγωιστικό να μη συγχωρώ», κατέληξε η Ντορέττα, η οποία αναφέρθηκε πριν λίγο καιρό και στις καταγγελίες.

Οι γιοι της Ντορέττας Παπαδημητρίου

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου ευχήθηκε σε όλο τον κόσμο Καλό Πάσχα, ανεβάζοντας για πρώτη φορά φωτογραφία μαζί με τους έφηβους γιους της.

Η όμορφη παρουσιάστρια και ηθοποιός πόζαρε στον φακό μαζί με τη μητέρα της, την αδελφή της, τη νεογέννητη ανιψιά της αλλά και τους γιους της, τον Διονύση και τον Φίλιππο Πηλαδάκη.

Φυσικά, το στιγμιότυπο αυτό το μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους και έτσι σύσσωμη η οικογένεια ευχήθηκε για τις γιορτινές αυτές μέρες.