Μαρία Μπακοδήμου: Η φωτογραφία με τον γιο της που έφερε την αντίδραση του Δημήτρη Αργυρόπουλου

Το τρυφερό σχόλιό του στο Instagram

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Μαρία Μπακοδήμου: Η φωτογραφία με τον γιο της που έφερε την αντίδραση του Δημήτρη Αργυρόπουλου

Μια φωτογραφία της Μαρίας Μπακοδήμου και του γιου της, Άρη, θέλησε να σχολιάσε ο πρώην σύζυγός της, Δημήτρης Αργυρόπουλος, με τον οποίο διατηρεί άψογες σχέσεις.

Μαμά και γιος (που έχει φύγει για σπουδές στο εξωτερικό) φωτογραφήθηκαν για ένα γνωστό περιοδικό και αμέσως μετά η γνωστή παρουσιάστρια δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο instagram το εν λόγω στιγμιότυπο.

Τα likes και τα σχόλια πήραν φυσικά φωτιά και αυτό που ξεχώρισε μάλιστα ήταν εκείνο του πρώην συζύγου και πατέρα των γιων τη, Δημήτρη Αργυρόπουλο.

Ο ίδιος λοιπόν έγραψε κάτω από την ανάρτηση της Μαρίας Μπακοδήμου «Κούκλοι» προσθέτοντας μερικές καρδιές.

Η ανάρτηση της Μπακοδήμου που σχολίασε ο Αργυρόπουλος

Μαρία Μπακοδήμου φωτογραφία με τον γιο της που έφερε την αντίδραση του Δημήτρη Αργυρόπουλου
Μαρία Μπακοδήμου φωτογραφία με τον γιο της που έφερε την αντίδραση του Αργυρόπουλου

«Ο χωρισμός μου από τον Δημήτρη ήταν πάρα πολύ δύσκολος και επώδυνος»

Στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» βρέθηκε καλεσμένη το μεσημέρι του Σαββάτου (16/10) η Μαρία Μπακοδήμου. Η παρουσιάστρια μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο διαζύγιο από τον πρώην σύζυγό της, Δημήτρη Αργυρόπουλο.

«Ο χωρισμός μου από τον Δημήτρη ήταν πάρα πολύ δύσκολος και επώδυνος. Ήταν μία κατάσταση που δε μπορούσε να συνεχιστεί και φαινόταν από την αρχή… Πριν γίνει το πρώτο παιδί, φαινόταν ότι δεν… Ο έρωτας και η αγάπη είναι άλλο πράγμα. Οπότε προχωρήσαμε στο να κάνουμε ένα παιδί. Όταν κάναμε το πρώτο παιδί, ήμουν σίγουρη πως θα χωρίσουμε όπου να ‘ναι. Τελικά κάναμε και δεύτερο παιδί…

Ήταν δύσκολο γιατί ο Δημήτρης ήταν ένας άνθρωπος που τον είχα αγαπήσει και τον αγαπώ ακόμα με άλλον τρόπο. Λυπήθηκα που τελειώσαμε έτσι. Επειδή είχα τα παιδιά, που ήταν μεγάλος έρωτας και μεγάλη αγάπη, δεν μου ήταν τόσο δύσκολο… Η αλήθεια είναι ότι η σχέση μας δεν ήταν καλή πάντα.

Η σχέση μας έγινε καλή, όταν τα παιδιά μπήκαν στην εφηβεία και άρχισα να αντιμετωπίζω δυσκολίες που δε μπορούσα να διαχειριστώ μόνη μου, οπότε έπρεπε να κάνω μία γέφυρα να ζητήσω βοήθεια από τον άλλον άνθρωπο. Οπότε εκεί πορευτήκαμε παρέα. Νομίζω ότι έχουμε μία πολύ ωραία οικογένεια».