Έφυγε από την Ελλάδα για σπουδές ο γιος της Μαρίας Μπακοδήμου και του Δημήτρη Αργυρόπουλου

Η συγκινητική φωτογραφία με τους γονείς του

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Έφυγε από την Ελλάδα για σπουδές ο γιος της Μαρίας Μπακοδήμου και του Δημήτρη Αργυρόπουλου

Η Μαρία Μπακοδήμου και ο Δημήτρης Αργυρόπουλος, βρέθηκε στο αεροδρόμιο προκειμένου να αποχαιρετήσουν τον μικρό τους γιο, Άρη Αργυρόπουλο, ο οποίος αφήνει την Ελλάδα και πάει να σπουδάσει στο εξωτερικό.

Ο μεγάλος γιος της οικογένειας, Νικήτας, βρίσκεται ήδη στο εξωτερικό για σπουδές και όπως φαίνεται εκεί τον ακολουθεί και ο μικρός του αδερφός, ο οποίος αποφοίτησε πρόσφατα.

Το πρώην ζευγάρι που μέχρι και σήμερα διατηρεί άριστες σχέσεις, βρέθηκε μαζί στο αεροδρόμιο και μάλιστα, ο Δημήτρης Αργυρόπουλος ανέβασε μία υπέροχη οικογενειακή φωτογραφία προκειμένου να αποχαιρετήσει τον γιο του.

Η ανάρτηση του Δημήτρη Αργυρόπουλου με τη Μαρία Μπακοδήμου και τον γιο τους

«Aχ, η ξενιτιά το χαίρεται, τζιβαέρι μου,το μοσχολούλουδό μου,

Aχ, εγώ ήμουνα που το ’στειλα, τζιβαέρι μου, με θέλημα δικό μου σιγανά, σιγανά, σιγανά πατώ στη γη. Αχ, πανάθεμά σε ξενιτιά, τζιβαέρι μου, εσέν’ και το καλό σου Αχ, που πήρες το παιδάκι μου, και το ’κανες δικό σου», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της φωτογραφίας του ο Δημήτρης Αργυρόπουλος προκαλώντας συγκίνηση στους διαδικτυακούς του φίλους.

Οι ξεχωριστές διακοπές της Μαρίας Μπακοδήμου

Ελεύθερη κι ωραία από τη στιγμή που τελείωσαν τα γυρίσματα για το «Style Me Up», της εκπομπής μόδας που παρουσίαζε στο Open, η Μαρία Μπακοδήμου απολαμβάνει τις διακοπές της στην αγαπημένη της Αντίπαρο. Μπορεί να διαθέτει μία από τις πιο κομψές και καλοδιατηρημένες σιλουέτες της ελληνικής showbiz, παρόλα αυτά κάνει σπάνιες εμφανίσεις με μαγιό και ακόμα πιο σπάνια μπορεί να την εντοπίσει κάποιος παπαράτσι...

Από τον Γιώργο Κακογιάννη

Κι όμως, ο φακός του You τη συνάντησε στις Αλυκές, μία απ' τις πιο απόμερες παραλίες του νησιού, όπου έκανε πρόσφατα τις βουτιές της με αντρική συντροφιά. Αν και στην αρχή το μυαλό πολλών πήγε σε νέο ειδύλλιο για την παρουσιάστρια, άνθρωποι που τους είδαν στην Αντίπαρο λένε στο You πως ξεκάθαρα δεν υπάρχει τίποτα μεταξύ τους, αλλά πρόκειται για δύο καλούς φίλους. Σύμφωνα με πληροφορίες, μάλιστα, υπήρχαν κι άλλοι στην παρέα τους, ανάμεσά τους και η Δέσποινα Βανδή, με την οποία γιόρτασαν την περασμένη Κυριακή την ονομαστική τους εορτή. Μαζί στις διακοπές, μαζί και στην κριτική επιτροπή του J2US, στο οποίο αναμένεται να συνεχίσουν την επόμενη σεζόν, μέσα από νέα τηλεοπτική στέγη, αυτή του ALPHA.

Με γοητευτικό άνδρα στο πλευρό της η Μαρία Μπακοδήμου στη θάλασσα

Πιο σέξι από ποτέ

«Τι όμορφη η εορτάζουσα», της έλεγε την Κυριακή η Ναταλία Γερμανού, ανάμεσα σε εκατοντάδες άλλους που της εύχονταν χρόνια πολλά. Η Μαρία Μπακοδήμου είχε πάντα εντυπωσιακές αναλογίες, όμως τονίστηκαν ακόμα περισσότερο απ' τη στιγμή που έχασε εφτά κιλά τον περασμένο χειμώνα και από 75 «έπεσε» στα 68. Η ίδια δεν διστάζει να δίνει διατροφικές συμβουλές κατά καιρούς, μέσα και από το site της marymary.gr, για γυναίκες που θέλουν να αποκτήσουν το κορμί της.

Διαβάστε περισσότερα στο νέο τεύχος του You που κυκλοφορεί κάθε Τετάρτη στα περίπτερα μόνο με 1,50 ευρώ