Σάββατο, 02 Ιουλίου 2022 | Επικοινωνία

Τα πάσης φύσεως έξοδα της Ελένης Μενεγάκη - Οι συνολικές της δαπάνες φτάνουν τα...

Απίστευτο κι όμως αληθινό

Τα πάσης φύσεως έξοδα της Ελένης Μενεγάκη - Οι συνολικές της δαπάνες φτάνουν τα...
News 12.12.2021 11:13
Από Youweekly Team

Η μεταγραφή της Ελένης Μενεγάκη στο Mega μετά από ένα χρόνο απουσίας από την ελληνική τηλεόραση δημιούργησε τεράστια ερωτηματικά στο τηλεοπτικό κοινό της. Ένα από αυτά είχε φυσικά να κάνει και με το μισθό της.

Η αλήθεια είναι βέβαια πως η παρουσιάστρια δεν πληρώνεται σαν φυσικό πρόσωπο, με μισθό, δώρα κλπ αλλά σαν εταιρεία (δείτε εδώ πόσο κόστισε το πλατό της).

Η εταιρεία είναι η «M Winner ΙΚΕ» και έχει διαδεχθεί την «Ελένη Μενεγάκη ΕΠΕ». Για το 2020 δεν έχει δημοσιεύσει ακόμη ισολογισμό. Το 2019 εμφάνισε κύκλο εργασιών (έσοδα) 2.516.300 ευρώ, 16.502 ευρώ λιγότερα από την προηγούμενη χρονιά.

Ελένη Μενεγάκη εισόδημα

Τα πάσης φύσεως έξοδά της (της κ.Μενεγάκη) δεν ήταν λίγα: Πέρασε στα βιβλία της εταιρείας συνολικές δαπάνες 506.233 ευρώ.

Ετσι το καθαρό οικονομικό αποτέλεμα της ΙΚΕ «M Winner» διαμορφώθηκε σε 2.110.067 ευρώ. Για 9 μήνες δουλειάς, αντιστοιχούν περίπου σε 235.000 ευρώ το μήνα.

30 και βάλε εκατομμύρια ευρώ συν ακίνητα: Η συνολική περιουσία της οικογένειας Μενεγάκη - Παντζόπουλου

Ελένη Μενεγάκη και Ματέο Παντζόπουλος: Είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα και αγαπημένα ζευγάρι της ελληνικής showbiz και παρόλο που επιθυμούν να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αρκετές φορές έχουν βγει στην επιφάνεια λεπτομέρειες για τη ζωή τους, όπως αυτήν, που γνωστό περιοδικό έφερε στη δημοσιότητα τα περιουσιακά τους στοιχεία.

Όπως λοιπόν έχει γράψει δημοσίευμα της εφημερίδας Spirto, η περιουσία του Ματέο Παντζόπουλου αγγίζει τα 30 εκατομμύρια ευρώ. Ο επιχειρηματίας, είναι εγγονός του βιομήχανου Ελευθερίου Μαντζίκα, συνιδρυτή της εταιρίας των ζυμαρικών Misco.

Από την άλλη, η περιουσία της Ελένης Μενεγάκη περιλαμβάνει την βίλα στα Μελίσσια, αξίας περίπου 4 εκατ. ευρώ, ένα ακίνητο στην Κηφισιά, η αξία του οποίου εκτιμάται στις 600.000 ευρώ, ένα τεσσάρι διαμέρισμα στο Ελληνικό αξίας 400.000 ευρώ, μια πολυκατοικία στην Κάρυστο (δείτε εδώ φωτογραφίες), της οποίας τα διαμερίσματα ενοικιάζονται, ένα εξοχικό στη Χαλκιδική, δέκα στρέμματα στην Κάρυστο και ένα οικόπεδο στη Βοιωτία, αξίας 250.000 ευρώ.

Να σημειωθεί ότι τώρα προστέθηκε και η νέα μονοκατοικία που έχτισε πριν από λίγους μήνες στην Γλυφάδα η Ελένη Μενεγάκη (δείτε εδώ φωτογραφίες του σπιτιού).

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Έβαλαν βαθιά το χέρι στην τσέπη - Μενεγάκη και Παντζόπουλος έδωσαν 300.000 ευρώ και πήραν...

Μενεγάκη - Παντζόπουλος: Φωτογραφίες από το σπίτι τους με τα 5 υπνοδωμάτια, την πισίνα και τα αποδυτήρια

Share