Νέα αρχή για τον Snik λίγους μήνες μετά τον χωρισμό του με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Αποκλειστικές φωτογραφίες

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Νέα αρχή για τον Snik λίγους μήνες μετά τον χωρισμό του με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Λίγος καιρός έχει περάσει από τη μέρα που ο Snik και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Μάλιστα, πριν από κάποιες μέρες η Ηλιάνα αποφάσισε να ανοίξει τα χαρτιά της και να ξεκαθαρίσει τι συνέβη στη σχέση τους.

Από τη μεριά του, ο τράπερ έχει αφήσει οριστικά πίσω του τον χωρισμό του και έχει αποφασίσει να επικεντρωθεί στην καριέρα του.

Έτσι, το βράδυ της Παρασκευής, ο Snik έκανε πρεμιέρα στο «Έναστρον» με τον Γιώργο Σαμπάνη και τη Ζόζεφιν. Ο φακός του Youweekly.gr βρέθηκε στο νυχτερινό κέντρο και απαθανάτισε τον γνωστό τράπερ στην παρθενική του εμφάνιση σε ένα τέτοιο μαγαζί καθώς μέχρι τώρα έκανε αποκλειστικά live.

Η εμφάνιση του Snik στο Έναστρον

Snik έναστρον

Για αυτό το λόγο χώρισαν Ηλιάνα Παπαγεωργίου - Snik! Βγήκαν όλα στην φόρα...

Καλεσμένη στην εκπομπή The 2night show βρέθηκε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου η οποία για πρώτη φορά ξεκαθάρισε την σχέση της με την Βίκυ Καγιά, αποκαλύπτοντας το λόγο που έφυγε από το GNTM και χάλασαν οι σχέσεις τους. Επίσης, εξομολογήθηκε το λόγο που χώρισε από τον σύντροφό της, Snik όπως αποκλειστικά στο Youweekly σας είχαμε αποκαλύψει, με τον οποίο και συγκατοικούσαν - δείτε το σπίτι που έμεναν.

«Μία σχέση ξεκινά με πάρα πολλή αγάπη. Γιατί να μην τελειώσει και με αγάπη; Κάποια στιγμή που το ζεις, μπορεί να αλλάξουν τα θέλω σου, η πορεία σου αλλά η αγάπη δεν αλλάζει και τα συναισθήματα παραμένουν… Είμαι πολύ τίμιος άνθρωπος σε όλα μου. Οτιδήποτε τελειώνει, δεν σημαίνει ότι πρέπει να τελειώνει με τσακωμό. Δεν τελειώνει επειδή πρέπει να έγινε κάτι κακό αλλά επειδή μπορεί να έρθει κάτι καλύτερο στο μέλλον.

Μένει η αγάπη κι η εκτίμηση, δεν αλλάζει η αγάπη και τα συναισθήματα. Φυσικά κι ήμουν πολύ ερωτευμένη. Με όλα παθιάζομαι και γαντζώνομαι. Οι άνθρωποι που τα έχουν δώσει όλα, είναι συνειδητοποιημένοι» είπε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.