Ευτυχισμένα Χριστούγεννα για τον Χρανιώτη και την Αβασκαντήρα - Το πρωτότυπο δέντρο που στόλισαν

Η τρυφερή φωτογραφία με τον γιο τους

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ευτυχισμένα Χριστούγεννα για τον Χρανιώτη και την Αβασκαντήρα - Το πρωτότυπο δέντρο που στόλισαν

Πολύ ξεχωριστά θα είναι τα φετινά Χριστούγεννα για την Γεωργία Αβασκαντήρα και τον Γιώργο Χρανιώτη καθώς ο γιος τους, που βαφτίστηκε πριν λίγο καιρό, έχει φτάσει πλέον 1,5 ετών και μπορεί να ευχαριστηθεί την γιορτινή ατμόσφαιρα.

Μάλιστα, το ζευγάρι πρωτοτύπησε φέτος και στόλισε φυσικό δέντρο το οποίο έχει σε γλάστρα ώστε στη συνέχεια να το μεταφυτεύσει. Η Γεωργία το φωτογράφισε, με τον γιο της να είναι μπροστά και να το κοιτάζει, με απόσταση όμως πάντα, για να μην το χαλάσει.

«Φέτος κρατάμε αποστάσεις και από το δέντρο» , έγραψε η Γεωργία Αβασκαντήρα στην φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Ο γιος Αβασκαντήρα - Χρανιώτη μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο

 Γεωργία Αβασκαντήρα γιος

Η ανάρτηση του Γιώργου Χρανιώτη για την επέτειό του με τη Γεωργία Αβασκαντήρα

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Γεωργία Αβασκαντήρα, θέλησε να ευχηθεί στον σύζυγό της, Γιώργο Χρανιώτη για την τρίτη επέτειο του γάμου τους.

Το ζευγάρι ζει τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής του μιας και έχουν στο πλευρό του πλέον και τον γιο τους ο οποίος έχει έρθει να τους αλλάξει τη ζωή.

Αυτή τη φορά, η Γεωργία Αβασκαντήρα, θυμήθηκε την ημέρα του γάμου της με τον αγαπημένο ηθοποιό και μοιράστηκε μερικά πολύ συγκινητικά λόγια με τους διαδικτυακούς της φίλους.

«[23/6/18: στο μυαλό υπάρχει ακόμη η «μυρωδιά» της μπουκαμβίλια, τα χρώματα του ηλιοβασιλέματος, τα χαμογελαστά μάτια μας όταν συναντηθήκαμε στην εκκλησία μας, το γέλιο με το μεξικανικό μουστάκι σου που ξεκόλλαγε στο χορό, το μεθύσι από την ενέργεια και τη χαρά μας, τα σφιχτά χέρια μας στο μυστήριο του γάμου, το ότι δεν είχαμε κανονίσει πως να επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο μας (και περπατάγαμε ξημερώματα @spanchrys μας έσωσες), ο αυθορμητισμός και η «ασχετοσύνη» μας με τις παραδόσεις του γάμου…

Όλα έγιναν υπέροχα γιατί ήταν αυθόρμητα και αληθινά… 3 years wedding anniversary]», έγραψε χαρακτηριστικά η Γεωργία Αβασκαντήρα στην ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.