Βάνα Μπάρμπα: «Τις βλέπω όλες λες και είναι μπαμπούσκες» - Το αιχμηρό σχόλιό της για τις πλαστικές

«Δεν μου αρέσουν τα πολλά “φουσκώματα”»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Βάνα Μπάρμπα: «Τις βλέπω όλες λες και είναι μπαμπούσκες» - Το αιχμηρό σχόλιό της για τις πλαστικές

Στις κάμερες και τους δημοσιογράφους μίλησε η Βάνα Μπάρμπα, λίγο μετά το σχόλιο της για τον Άρη Σερβετάλη. Η ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις αισθητικές επεμβάσεις.

Μάλιστα, η ίδια τόνισε πως αν μια γυναίκα νιώθει καλά, δεν χρειάζεται να αλλάξει κάτι.

Το σχόλιο της Μπάρμπα για τις πλαστικές

«Δεν μου αρέσουν τα πολλά “φουσκώματα”. Τις βλέπω όλες λες και είναι μπαμπούσκες. Ο χρόνος με τρομάζει, είναι άγριος αλλά είναι πιο άγριο να μεταμορφωθώ σε κάτι άλλο.

Το πρόγραμμα το ψυχαγωγικό έχει παραγίνει. Είδα τη “Φάρμα” και μ’ άρεσε. Ο,τιδήποτε δίνει ψωμί σε ηθοποιούς είναι σεβαστό» είπε η γνωστή ηθοποιός.

«Έχει εμμονή μαζί μου! Χθες χτύπαγε το κουδούνι και ήταν σπίτι το παιδί» - Ανατριχιάζει η Βάνα Μπάρμπα

Καλεσμένη στο Πρωινό βρέθηκε η Βάνα Μπάρμπα και αφού ρωτήθηκε για τον Πέτρο Φιλιππίδη, μίλησε για την γυναίκα που έχει εμμονή μαζί της και εδώ και τρία χρόνια πηγαίνει στο σπίτι της και χτυπάει το κουδούνι της, ενώ της στέλνει λουλούδια και μηνύματα.

Παρόλο λοιπόν που η ηθοποιός έχει πάει στην αστυνομία και έχει κάνει μήνυση, η γυναίκα αυτή δεν έχει σταματήσει και μέχρι χθες ήταν κάτω από το σπίτι της, την στιγμή μάλιστα που το παιδί της.

«Είναι μια γυναίκα, η οποία έρχεται κάτω από το σπίτι και χτυπάει τα κουδούνια εδώ και τρία χρόνια. Έχω βρει το όνομά της, έχω κάνει μήνυση… Έφτασε στο σημείο χθες, να λείπω εγώ, να χτυπάει το κουδούνι και να είναι το παιδί στο σπίτι, να μου στέλνει μήνυμα το οποίο λέει: Δεν με ενδιαφέρει αν πας πάλι στην αστυνομία, εγώ θα έρθω και θα μείνω δίπλα σου. Να ξέρεις ότι θα ξαναχτυπήσω το κουδούνι και όλοι εσείς και οι δικοί σου που με κράζετε στα social media, να ξέρεις ότι εγώ δεν μασάω.

Χτυπάει το κουδούνι να της ανοίξω την πόρτα, μου στέλνει λουλούδια. Έχει εμμονή. Είναι επικίνδυνο πια. Αρχίζω και ανησυχώ πλέον. Δεν ξέρω τι πρέπει να κάνω αν ξαναέρθει κάτω από το σπίτι μου. Είχε έρθει μια φορά κάτω από το σπίτι με ένα μπουκάλι και έπινε. Χιλιάδες τηλέφωνα. Έρχεται από τον Πειραιά με ένα παπάκι τη νύχτα. Είναι γύρω στα 40. Μπορεί να έχω 130 κλήσεις την ημέρα».