Ο Πέτρος Ίμβριος "άδειασε" το Survivor - "Δεν είναι του χαρακτήρα μου να ξεκατινιάζομαι"

Αρνήθηκε τελικά την πρόταση για τον πέμπτο κύκλο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ο Πέτρος Ίμβριος

Στην κάμερα της εκπομπής Open Weekend μίλησε το πρωί της Κυριακής (12/12) ο Πέτρος Ίμβριος. Ο γνωστός τραγουδιστής, που εμφανίζεται σε νυχτερινό κέντρο μαζί με την Αγγελική Ηλιάδη, αποκάλυψε πως έχει αποχωρήσει από την Φάρμα και πως σύντομα θα βρίσκεται στο πλευρό του, δηλαδή στη πίστα. Ταυτόχρονα, αναφέρθηκε και στην πρόταση που δέχτηκε για το Survivor 5.

Οι δηλώσεις του Ίμβριου για Ηλιάδη και Survivor 5

«Η Ηλιάδη θα γυρίσει οσονούπω, μόλις την αφήσουν να φύγει».

Για το Survivor 5 είπε: «Μου έγινε πρόταση αλλά δεν το προχώρησα. Το σκέφτηκα και αποφάσισα πως δεν πρέπει να πάω. Δεν είναι του χαρακτήρα μου να πάω σε ένα ριάλιτι να ξεκατινιάζομαι. Οι παραγωγές ψάχνουν κάποιον που να έχει ενδιαφέρον και να βγαίνει και λίγο σούργελο. Τέτοιου είδους δεν μου πάνε.

Επίσης κατόπιν ωρίμου σκέψεως είδα ότι ο καλλιτέχνης πρέπει να είναι θελκτικός, να μοσχοβολάει, να είναι δηλαδή οι θαμώνες να τον βρίσκουν όμορφο, να μην τον βλέπουν ούτε να ξεκατινιάζεται, ούτε να αδυνατίζει και να είναι σαν σκιάχτρο ούτε άπλυτος. Είναι πολλά τα λεφτά αλλά έχω ξαναδεί και 100.000 και 200.000 μαζεμένα και δεν τα έχω και ανάγκη αυτή τη στιγμή» κατέληξε ο τραγουδιστής.

«Προχθές βρέθηκα με τον...»

Στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» μίλησε το μεσημέρι της Κυριακής 21/11 ο Πέτρος Ίμβριος, ο οποίος απάντησε στα δημοσιεύματα που τον θέλουν να μπαίνει στο Survivor 5 που θα κάνει πρεμιέρα σε μερικές εβδομάδες.

Όπως ανέφερε ο τραγουδιστής, έχει δεχτεί πρόταση ωστόσο, ακόμη δεν έχει απαντήσει καθώς έχει πολλά να σκεφτεί. Τόσο όσον αφορά τη ζωή εκεί, όσο και την οικογένεια του που θα την αφήσει πίσω στην Ελλάδα.

«Υπάρχει πρόταση την οποία έχω συζητήσει. Δεν την έχω αποδεχτεί ακόμη. Θέλω να το φιλτράρω. Να δω τα υπέρ και τα κατά. Η αλήθεια είναι πως θέλω να συμμετέχω σαν τρελός στα αγωνίσματα. Αυτό είναι το ένα. Το άλλο είναι πως δε ξέρω αν θα αντέξω την πείνα, τη μοναξιά… Είναι λίγο σκληρό παιχνίδι, σε εξωθεί στα άκρα σου. Προχθές βρέθηκα με τον Κωνσταντίνο Βασάλο και πήρα κάποιες πληροφορίες.

Υπάρχει το δελεαστικό του Αγίου Δομινίκου και τον παιχνιδιών. Χρειάζεται αντοχή και κάποια επιδεξιότητα. Δε λέω πως θα τα καταφέρω καλύτερα από τους άλλους, αλλά θέλω να το δοκιμάσω. Το Survivor το παρακολουθούσα στην καραντίνα. Εκκρεμεί μια συζήτησης εις βάθος με τον εαυτό μου και τα παιδιά μου. Όταν είπα στις κόρες μου ότι μπορεί να πάω στο Survivor, η μικρή μου είπε: “δε μιλάς σοβαρά τώρα”. Έμεινα στον τόπο. Και η μεγάλη με “πλάκωσε”. Έπαθα σοκ. Συζητάμε τα πάντα με τις κόρες μου» είπε, μεταξύ άλλων, ο Πέτρος Ίμβριος.