Ξέσπασε ο Γιάννης Σπαλιάρας - «Είναι λάθος να ασχολείσαι με το τι λέει ένας πανελίστας στην Ελλάδα»

«Μας βολεύει να πιστεύουμε ότι κάποιος που είναι εμφανίσιμος, δεν μπορεί να είναι ταλαντούχος κι έξυπνος»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ξέσπασε ο Γιάννης Σπαλιάρας - «Είναι λάθος να ασχολείσαι με το τι λέει ένας πανελίστας στην Ελλάδα»

Στην κάμερα της εκπομπής Αυτό είναι Σαββατοκύριακο και στη Νάνσυ Παραδεισανού μίλησε το πρωί της Κυριακής (12/12) ο Γιάννης Σπαλιάρας. Ο ίδιος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στα σχόλιο που έχει δεχθεί, αλλά και στον τρόπο που τα αντιμετωπίζει.

Οι δηλώσεις του Σπαλιάρα

«Δεν υπάρχει ρατσισμός για την εξωτερική εμφάνιση; Μόνο εγώ το έχω περάσει αυτό; Λατρεύουμε να πιστεύουμε πως ένας άνθρωπος που είναι εμφανίσιμος, είναι μόνο αυτό. Μάλλον μας βολεύει να πιστεύουμε ότι κάποιος που είναι εμφανίσιμος, δεν μπορεί να είναι ταλαντούχος κι έξυπνος.

Να παίζεις στο Netflix, σχεδόν σε όλη τον πλανήτη και να σου κάνουν αφιερώματα στην Αμερική κι εσύ να ασχολείσαι για το τι λέει ένας πανελίστας στην Ελλάδα, νομίζω είναι λάθος. Αδικώ τον εαυτό μου. Δεν εννοώ ότι είναι κακό να είσαι πανελίστας αλλά δεν πρέπει να σε αγγίζουν αυτά. Έπαιξα στο Netflix κι αυτό δε αλλάζει ότι και να πει ο οποιοσδήποτε σε κάποιο πάνελ.

Τι φταίω εγώ που στην Ελλάδα πουλάνε πιο πολύ οι ερωτικές δηλώσεις από το να παίξεις σε ένα σίριαλ στην Αμερική; Εγώ εξελίσσομαι. Από το 2015 που έκανα την δήλωση, έχω κάνει τόσα πράγματα» κατέληξε ο Γιάννης Σπαλιάρας, που έζησε πρόσφατα και μια σημαντική απώλεια.

Παραλίγο θύμα ανθρωποκτονίας ο Γιάννης Σπαλιάρας - Η συγκλονιστική αποκάλυψή του στον αέρα του MEGA

Στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» μίλησε το πρωί της Παρασκευής (19/11) ο Γιάννης Σπαλιάρας. Το μοντέλο και ηθοποιός μάλιστα αποκάλυψε ένα συγκλονιστικό περιστατικό με μια ακραία εκδήλωση θαυμασμού από άγνωστη γυναίκα.

«Μου έχουν συμβεί ακραία περιστατικά θαυμασμού. Για παράδειγμα, μια κοπέλα με ακολουθούσε συνεχώς και είχα αναγκαστεί να καλέσω την αστυνομία. Δεν ήταν καθόλου ευχάριστο. Γενικά δεν είμαι άνθρωπος που μου αρέσει να λύνω έτσι τα προβλήματα μου.

Το απέφυγα μέχρι που άρχισε να με ακολουθεί με μεγάλη ταχύτητα στην εθνική ανάβοντας πίσω μου τα μεγάλα φώτα. Μου δημιούργησε πρόβλημα στην οδήγηση και αναγκάστηκα να πάρω τηλέφωνο την αστυνομία. Μάλιστα μου είπαν οι αστυνομικοί ότι το να σε ακολουθεί κάποιος από μικρή απόσταση με τα μεγάλα φώτα θεωρείται απόπειρα ανθρωποκτονίας. Προς το παρόν έχει σταματήσει να με ενοχλεί, και ελπίζω να μην συμβεί πραγματικά σε κανέναν αυτό» δήλωσε ο Γιάννης Σπαλιάρας, ο οποίος πρόσφατα αναφέρθηκε και στην προσωπική του ζωή.