Επέτειος για την Ζενεβιέβ Μαζαρί και τον σύζυγό της - Αδημοσίευτες φωτογραφίες από τον γάμο τους

«15 χρόνια μαζί σαν σήμερα»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Επέτειος για την Ζενεβιέβ Μαζαρί και τον σύζυγό της - Αδημοσίευτες φωτογραφίες από τον γάμο τους

Την επέτειό της με τον σύζυγό της Βασίλη Καρύδη γιορτάζει σήμερα (12/12) η Ζενεβιέβ Μαζαρί. Η αγαπημένη κριτής και art director του GNTM προχώρησε λοιπόν σε μια πολύ τρυφερή ανάρτηση.

Συγκεκριμένα, η Ζενεβιέβ Μαζαρί -που πρόσφατα μίλησε για την περιπέτεια υγείας της- δημοσίευσε δυο φωτογραφίες από την ημέρα του γάμου τους που πραγματοποιήθηκε έξι χρόνια πριν.

Στην λεζάντα της ανάρτησής της στο Instagram, έγραψε: «15 χρόνια μαζί σαν σήμερα, 6 χρόνια παντρεμένοι, μια ζωή σύντροφοι, σε ευχαριστώ για όλα είσαι η ζωή μου»

Η ανάρτηση της Ζενεβιέβ για την επέτειο με τον σύζυγό της

"Πριν τον covid έχασα τα μαλλιά μου από το χειρουργείο" - Συγκλονίζει η αποκάλυψή της

Σε μια προσωπική και συγκινητική εξομολόγηση προχώρησε το πρωί της Πέμπτης (7/10) η Ζενεβιέβ Μαζαρί στην κάμερα της εκπομπής Breakfast @ Star.

Η κριτής του GNTM με αφορμή την οντισιόν της Εμμανουέλας Μπαϊρακτάρη και την αποκάλυψη της πως πριν από κάποια χρόνια έπασχε από νευρική ανορεξία και είχε χάσει τα μαλλιά της, η Ζεν θέλησε να ανοίξε την καρδιά της και να αποκαλύψει κάτι για πρώτη φορά.

«Επειδή το έχω βιώσει, δηλαδή τώρα λίγο πριν τον COVID τα έχασα τα μαλλιά μου από το χειρουργείο. Όταν αυτό είναι κάτι που σου συμβαίνει από θέμα ασθένειας και βίαια, είναι θέμα.

Οπότε δεν ήθελα να φύγει αυτό το παιδί ενώ έχει περάσει κάτι τέτοιο κι εγώ να μην της δώσω μια δεύτερη ευκαιρία. Αν δεν το είχα δει να ξυπνάω και να βρίσκω στο μαξιλάρι μου μια ολόκληρη τούφα, δεν ξέρω αν θα μπορούσα να καταλάβω τι εννοούσε».