Χριστίνα Κοντοβά: Έτοιμο το παιδικό δωμάτιο της Ada - Οι νέες φωτογραφίες με την κόρη της

Μαμά και κόρη επέστρεψαν μόνιμα στην Ελλάδα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Χριστίνα Κοντοβά: Έτοιμο το παιδικό δωμάτιο της Ada - Οι νέες φωτογραφίες με την κόρη της

Πίσω στην Ελλάδα είναι πλέον η Χριστίνα Κοντοβά μαζί με την κόρη της Ada, μιας και επιτέλους ολοκληρώθηκε η διαδικασία της υιοθεσίας.

Το μεσημέρι, μάλιστα, της Κυριακής (12/12), η Χριστίνα Κοντοβά θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους στο instagram δυο κοινές τους φωτογραφίες.

Στα στιγμιότυπα αυτά βλέπουμε μαμά και κόρη μέσα στο παιδικό δωμάτιο που ετοίμασε η σχεδιάστρια ρούχων για την μικρούλα της. Μάλιστα, στον τοίχο όπως βλέπουμε, υπάρχει κρεμασμένη μια σημαία με τον παγκόσμιο χάρτη.

«Σπίτι μου… σπιτάκι μου!! το σπιτάκι-κρεβάτι απο την @flexagreece & @cozykids.gr που επιμελήθηκε όλο το δωμάτιο της #Ada και την εκανε να χορεύει απο χαρά!!! #adoptingAda #Adasroom #flexagreece #cozykids», έγραψε χαρακτηριστικά η Χριστίνα Κοντοβά στην λεζάντα της ανάρτησής της.

Η νέα ανάρτηση της Κοντοβά με την κόρη της

Την ρώτησαν γιατί δεν υιοθέτησε Ελληνόπουλο και απάντησε δημόσια

Από την ημέρα που η Χριστίνα Κοντοβά ανακοίνωσε πως υιοθέτησε παιδάκι από την Ουγκάντα δέχτηκε πολλά μηνύματα θετικά για την πανέμορφη πράξη που έκανε. Από την άλλη ωστόσο, υπάρχουν και εκείνοι που αναρωτήθηκαν - με πολλούς να την κράζουν - για το γεγονός πως δεν υιοθέτησε Ελληνόπουλο.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram κάνει καθημερινές αναρτήσεις με τις στιγμές που περνάει στην Ουγκάντα με την κόρη της. Η ίδια περνάει πολύ καιρό στην εξωτική χώρα μέχρι να καταφέρει να γυρίσει με την μικρή της στην αγκαλιά.

Η κύρια προϋπόθεση της υιοθεσίας είναι η μητέρα να παραμείνει για ένα διάστημα στη χώρα καταγωγής του παιδιού, ώστε να γνωριστούν καλύτερα και να περάσουν μαζί χρόνο, πριν από τη μετακόμιση. Για αυτόν τον λόγο η γνωστή σχεδιάστρια είναι συνέχεια με μια βαλίτσα στο χέρι. Φυσικά δίπλα της σε όλο αυτό το εγχείρημα είναι και ο επί χρόνια σύντροφός της Τζώνη Καλημέρης. Φαίνεται πως είναι αρκετά υποστηρικτικός με την απόφαση της συντρόφου του.

Σε πρόσφατη ανάρτηση της λοιπόν θέλησε να απαντήσει στο ερώτημα που έχουν πολλοί!

«Και επειδή μόλις πήρα μήνυμα “γιατί δεν υιοθετείς από την Ελλάδα” και με έχουν ρωτήσει πολλοί, θα απαντήσω απλά… “Τι σημασία έχει”» έγραψε χαρακτηριστικά η Χριστίνα Κοντοβά.