Με διάθεση ξεκίνησε σήμερα 13/12 το Happy Day και η Σταματίνα Τσιμτσιλή λίγες ημέρες μετά την έξοδο που έκανε με τον σύζυγό της, καλημέρισε τους τηλεθεατές της με ένα μεγάλο χαμόγελο. Ωστόσο, λίγη ώρα αργότερα “πάγωσε” όταν εντελώς ξαφνικά μαύρισαν όλα στο πλατό της εκπομπής.

Εκεί που η παρουσιάστρια με τους συνεργάτες της σχολίαζαν θέματα της επικαιρότητας, έπεσε σκοτάδι στο πλατό και τα πρώτα δευτερόλεπτα υπήρξε αμηχανία. Όμως σαν επαγγελματίας που είναι η Σταματίνα, είπε πως είναι μια ευκαιρία για να δουν τα φωτάκια που έχουν στολίσει λόγω εορτών, ενώ χόρεψαν βάζοντας δυνατή μουσική.

Το τεχνικό πρόβλημα κράτησε λίγα λεπτά!

Βίντεο από το σκοτάδι που έπεσε στο Happy Day του ALPHA

Η ανακοίνωση του Happy Day για το θάνατο του…

Απέραντη θλίψη έχει προκαλέσει στο Προκόπι Ευβοίας η είδηση του θανάτου του ιερέα Νικόλαου Βερνέζου. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα evima.gr, ο 42χρονος ιερέας νοσηλευόταν με κορωνοϊό και ανεμβολίαστος στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο της Αθήνας και στις 8/12 κατέληξε, την ώρα που τα κρούσματα αυξάνονται ραγδαία.

«Ο Δήμος μας πενθεί το χαμό ενός νέου και χαρισματικού ανθρώπου ενός ιερέα που τίμησε την ιεροσύνη και στο σύντομο βίο του άφησε ανεξίτηλο το αποτύπωμα του στην τοπική μας κοινωνία. Εκ μέρους όλου του Δημοτικού Συμβουλίου εκφράζω τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του» αναφέρει στο μήνυμά του ο δήμαρχος Μαντουδίου Λίμνης Αγίας Άννας, Γιώργος Τσαπουρνιώτης.

Ο ιερέας από το χωριό Προκόπι είχε παραχωρήσει συνέντευξη στο Happy Day και την Όλγα Λαφαζάνη λόγω των πυρκαγιών στην Εύβοια το περασμένο καλοκαίρι. Ο πατέρας Νικόλαος είχε μιλήσει για τη λιτανία μίας εικόνας του Οσίου Ιωάννη του Ρώσου, που έφερε ένα σύννεφο βροχής που έσβησε τις πυρκαγιές. Έτσι, θέλησαν να πουν δυο λόγια για το θάνατό του.

«Ένας φωτισμένος άνθρωπος που ταξίδεψε πιο κοντά στον Θεό. Οι ευχές μας και όλη η αγάπη μας στην οικογένειά του, τα παιδιά και την παπαδιά που μένουν πίσω» είπε συγκινημένη η Σταματίνα Τσιμτσιλή.