Αυτοκίνητο χιλιάδων ευρώ οδηγεί η Δέσποινα Βανδή - Πενταψήφια η τιμή του

Το οδηγεί ο Μπισμπίκης στις βόλτες τους

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αυτοκίνητο χιλιάδων ευρώ οδηγεί η Δέσποινα Βανδή - Πενταψήφια η τιμή του

Το Σάββατο 11/12 ο Βασίλης Μπισμπίκης περίπου στις 1:30 το βράδυ λίγο πριν το τέλος του J2US βρέθηκε στα παρασκήνια και με το που έπεσαν οι τίτλοι τέλους αναχώρησαν με την Δέσποινα Βανδή. Η κάμερα λοιπόν, τους τσάκωσε στο πάρκινγκ του στούντιο. Το ζευγάρι κατευθύνθηκε προς το αυτοκίνητο της τραγουδίστριας με τον ηθοποιό να κάθεται στην θέση του οδηγού.

Το αυτοκίνητο της λοιπόν μας κέντρισε το ενδιαφέρον. Το έχει εδώ και πολλά χρόνια και μαζί του έχει κάνει διάφορες εξορμήσεις τόσο με την οικογένεια της αλλά και μόνη.

Αυτό είναι το αυτοκίνητο της Δέσποινας Βανδή - Η τιμή του

Πρόκειται για μια Jaguar SUV η οποία κοστίζει πολλά χιλιάδες ευρώ. Συγκεκριμένα, η τιμή του κυμαίνεται στα 50 με 80 χιλιάρικα.

Αυτοκίνητο χιλιάδων ευρώ οδηγεί η Δέσποινα Βανδή

Το σπίτι της Δέσποινας Βανδή

Μαζί με τον πρώην σύζυγό της, την Μελίνα και τον Γιώργο, μετακόμισαν από το Κεφαλάρι στην πολυτελή μεζονέτα της Βούλας,τ ο 2013. Το σπίτι βρίσκεται ψηλά σε λόφο στα σύνορα Βούλας και Βάρης, σε έναν ήσυχο δρόμο.

Πριν από αρκετό καιρό, μάλιστα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής Αποκαλυπτικά, η τραγουδίστρια μπαίνοντας στο σπίτι της αντίκρυσε μια τρομακτική εικόνα με το σπίτι να είναι λεηλατημένο από διαρρήκτες.

«Όταν μπήκε στο σπίτι και το είδε σε αυτή την κατάσταση έπαθε σοκ, η εικόνα ήταν τρομακτική!» ανέφερε χαρακτηριστικά ρεπορτάζ της εκπομπής.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τα κοσμήματα που είχαν κλαπεί τότε ξεπερνούσαν τις 200.000 ευρώ. Φαίνεται πως οι διαρρήκτες έδρασαν ανενόχλητοι γνωρίζοντας ότι όλα τα μέλη της οικογένειας θα έλειπαν από το σπίτι για αρκετές ώρες.

Δέσποινα Βανδή χωρισμός

Δέσποινα Βανδή σπίτι

Δείτε εδώ περισσότερες φωτογραφίες από το εσωτερικό του.