Στο J2US ο Βασίλης Μπισμπίκης - Αποκαλύφθηκε στον αέρα του ALPHA

Δεν αφήνει λεπτό την Δέσποινα Βανδή

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Στο J2US ο Βασίλης Μπισμπίκης - Αποκαλύφθηκε στον αέρα του ALPHA

Στα παρασκήνια του J2US βρέθηκε το βράδυ του Σαββάτου (11/12) ο Βασίλης Μπισμπίκης για να είναι φυσικά στο πλευρό της Δέσποινας Βανδή, την οποία όπως φαίνεται δεν αποχωρίζεται λεπτό.

Το ζευγάρι, μετά το τέλος του live, αποχώρησε μαζί και μερικά πλάνα από την νέα τους αυτή κοινή εμφάνιση έπαιξε το μεσημέρι της Κυριακής (12/12) η εκπομπή Καλύτερα Δε Γίνεται.

Μάλιστα, αμέσως μετά τη προβολή του αποσπάσματος, η Εβελίνα Νικόλιζα, που συμμετέχει στο J2US, αναφέρθηκε στην είσοδο του ηθοποιού στο στούντιο αλλά και την ερώτηση που έκανε.

Η αποκάλυψη της Νικόλιζα για την είσοδο του Μπισμπίκη στο J2US

«Όταν μπήκε ο Βασίλης Μπισμπίκης ήμασταν πάνω στη σκηνή την ώρα της αποχώρησης και μαθαίναμε ποια τραγούδια θα πούμε την ερχόμενη εβδομάδα. Μάθαμε ότι μπήκε από την κανονική πόρτα και ρώτησε που είναι το καμαρίνι της Δέσποινας. Πήγε εκεί, την περίμενα να τελειώσει κι έφυγαν μετά μαζί», είπε η Εβελίνα Νικόλιζα

Η Ναταλία Γερμανού, με την σειρά της, σχολίασε: «Δεν αποφεύγουν τα αδιάκριτα βλέμματα εδώ και καιρό. Τι τους νοιάζει τους ανθρώπους; Είναι από τα πιο ωραία ζευγάρια που υπάρχουν αυτή την στιγμή και να είναι πάντα καλά».

Δέσποινα Βανδή: Πρώτα Χριστούγεννα με τον Βασίλη Μπισμπίκη - Το ταξίδι που έχουν κανονίσει

Είναι μια ερωτευμένη γυναίκα και φαίνεται στη λάμψη του προσώπου της, στο σπινθηροβόλο βλέμμα της, στο σούπερ καυτό κορμί της αλλά και στην φλόγα που βγαίνει από μέσα της. Όλα αυτά, φυσικά αποτυπώνονται και στυλιστικά και "μεταφράζονται" με πάσα λεπτομέρεια στις επιλογές που κάνει η Δέσποινα Βανδή για τις εμφανίσεις της στο J2us με την σημαντική βοήθεια της fashion stylist, Έλενας Βουζούρα που επιμελείται το look της (δείτε εδώ ένα από τα καλύτερα outfit που φόρεσε προσφάτως).

Βέβαια, σε λίγες ημέρες η τραγουδίστρια θα κάνει μια παύση από όλα αυτά καθώς... τα Χριστούγεννα πλησιάζουν!

Από τον Γιώργο Κακογιάννη

Βασίλης Μπισμπίκη Δέσποινα Βανδή

"Σ' αγαπώ πολύ, πιο πολύ κανείς", τραγουδάει η Δέσποινα Βανδή και ξαφνικά κάνει την είσοδό του στο πλάνο ο Βασίλης Μπισμπίκης, που μπορεί να μην τραγουδάει αλλά λέει έμπρακτα "Όλα τα λεφτά λουλούδια!" (δείτε εδώ βίντεο).Οι δυο τους όχι απλά δεν κρύβουν πλέον τον έρωτά τους αλλά όπως φάνηκε στο πρόσφατο ταξίδι τους στην Κύπρο (όπου τραγουδά η Δέσποινα μαζί με τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου) τον χαίρονται στο έπακρο με δεκάδες γαρίφαλα να γεμίζουν την σκηνή αλλά και την αγκαλιά της τραγουδίστριας δια χειρός του πρωταγωνιστή (δείτε εδώ βίντεο).

Σύμφωνα με πληροφορίες, η επίσκεψη του Βασίλη Μπισμπίκη στις Note δεν ήταν προγραμματισμένη αλλά μια ευχάριστη από τον ηθοποιό στην αγαπημένη του με εκείνη να χαμογελά γλυκά από την στιγμή που κατάλαβε τι συμβαίνει μέχρι και το τέλος της βραδιάς.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως το ζευγάρι θα κάνει γιορτές στο νησί και θα υποδεχτεί αγκαλιά το νέο έτος...