Συγκλονίζει η Κατερίνα Παπακωστοπούλου - «Μούδιασε το δεξί μου χέρι και όλη η δεξιά μου πλευρά»

Η εξομολόγηση για τα συμπτώματα του κορωνοϊού στην 8η ημέρα καραντίνας

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Συγκλονίζει η Κατερίνα Παπακωστοπούλου - «Μούδιασε το δεξί μου χέρι και όλη η δεξιά μου πλευρά»

Μέσω skype εμφανίστηκε στην εκπομπή Happy Day η Κατερίνα Παπακωστοπούλου και αποκάλυψε πως κόλλησε παρότι πρόσεχε αρκετά, ενώ αναφέρθηκε και στα συμπτώματα που την ταλαιπωρούν στην 8η μέρα καραντίνας της.

Η παρουσιάστρια ειδήσεων του Star ενημέρωσε επίσης πως θετική στον κορωνοϊό βρέθηκε και η κόρη της, ωστόσο, ο σύζυγος της όχι.

Οι αποκαλύψεις της Κατερίνας Παπακωστοπούλου

«Την Παρασκευή ήρθε και η κόρη του άντρα μου, είναι 19 ετών οπότε η 16χρονη με την 19χρονη βγήκανε το βράδυ. Είναι διπλά εμβολιασμένες και οι δυο, γυρίσανε το Σάββατο.. Την Κυριακή μου λέει η μαμά μου να πάω να πάρω φαγητό, λέω ας πάρω και την κόρη μου αλλά λέω ας κάνω και ένα self test. Βγήκε θετικό, την πήγα να κάνει rapid το οποίο βγήκε επίσης θετικό και εκεί σήμανε συναγερμός» είπε η Κατερίνα Παπακωστοπούλου.

«Κάναμε όλοι self test και ήταν όλα αρνητικά. Ενημέρωσα το κανάλι ότι μπαίνω σε τηλεργασία προληπτικά. Την επόμενη έκανα πάλι ένα self test που βγήκε αρνητικό, το μεσημέρι έκανα ένα Live για το δελτίο… Με συμβούλεψαν να κάνω ένα μοριακό τεστ. Βγήκε θετικό και κάπου εκεί ξεκίνησαν τα συμπτώματα. Μετά τον πονόλαιμο μου έγινε τραχύτητα, απίστευτο μπούκωμα στη μύτη, τρεις μέρες πυρετό που δεν έπεφτε με αντιπυρετικά.

Έχεις τέτοιο πόνο στις αρθρώσεις και τα κόκκαλα που δε μπορείς να περπατήσεις να πας μέχρι το μπάνιο. Τώρα είμαι στην ανοσμία και αγευσία, είμαι λίγο στη ζαλάδα, κάποια στιγμή μούδιασε το δεξί μου χέρι και όλη η δεξιά μου πλευρά. Ο άντρας μου δεν κόλλησε η κόρη του κόλλησε δυστυχώς αλλά το πέρασε ελαφρά» πρόσθεσε.

Αυτός είναι ο σύζυγος της Κατερίνας Παπακωστοπούλου

Στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελινη, η δημοσιογράφος είχε μιλήσει για τον γάμο της και το παιδί της. Γνώρισε τον πρώην άντρα της το 2004 σε μία παραλία της Ναυπάκτου και μέσα σ’ ένα χρόνο παντρεύτηκαν και απέκτησαν την μονάκριβη κόρη τους

«Κάνοντας σήμερα την αυτοκριτική μου λέω πως δεν μετάνιωσα γι’ αυτό το γάμο γιατί μου έχει χαρίσει ένα αγγελούδι, αλλά ενδεχομένως να χρειαζόμασταν να μείνουμε περισσότερο χρόνο μαζί πριν παντρευτούμε για να δούμε τα τρωτά σημεία μας. Θεωρώ πως ήμουν ανώριμη συναισθηματικά για τον γάμο που έκανα. Ήμουν ένα κορίτσι που ήξερε μόνο να δουλεύει.

Αυτό ήξερα να κάνω πολύ καλά» παραδέχτηκε η Κατερίνα και πρόσθεσε: «Δεν είχα μείνει ποτέ μόνη μου, δεν ήξερα να μαγειρεύω, δεν ήξερα να αναλαμβάνω ευθύνες. Το μόνο που ήξερα ήταν να πηγαίνω στην δουλειά μου στις εννέα το πρωί και να γυρίζω το βράδυ. Ήξερα όμως να ερωτευτώ. Η μαμά μου ήταν πάντα εκεί από την ημέρα που γέννησα την Μαριλίτα. Εγώ αν και γέννησα στα 28 μου, έγινα συνειδητοποιημένη μαμά στα 33».

Αυτός είναι ο σύζυγος της Κατερίνας Παπακωστοπούλου