"Το Σάββατο στο Κολωνάκι..." - Η αναφορά της Καινούργιου για την συνάντηση με τον πρώην της, Φίλιππο Τσαγκρίδη

Μίλησε ανοιχτά στον αέρα του Super Κατερίνα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Η Κατερίνα Καινούργιου είναι πια ευρέως γνωστό πως μετά από 3,5 σχεδόν χρόνια σχέση χώρισε από τον επιχειρηματία Φίλιππο Τσαγκρίδη. Από τότε δεν έχει κρύψει λεπτό τα συναισθήματά της και δεν είναι λίγες οι φορές που έχει αναφερθεί στον αέρα της εκπομπής στην άσχημη ψυχολογική κατάσταση που βρίσκεται λόγω αυτού.

Το πρωί της Δευτέρας 13/12 Η παρουσιάστρια ενώπιον του τηλεοπτικού κοινού και των συνεργατών της με αφορμή ένα ρεπορτάζ που έπαιξε για το νέο ζευγάρι της ελληνικής showbiz, Βανδή - Μπισμπίκη, αποκάλυψε πως το Σάββατο σε μαγαζί στο Κολωνάκι συναντήθηκε με τον πρώην σύντροφό της Φίλιππο Τσαγκρίδη.

Η παρουσιάστρια μάλιστα ανέφερε μάλιστα πως παρατήρησε κάποιους να τη φωτογραφίζουν με τον επιχειρηματία και στη συνέχεια είδε τα στιγμιότυπα στο διαδίκτυο.

Η συνάντηση Καινούργιου - Τσαγκρίδη

«Μου συνέβη το Σάββατο. Ήμουν σε μαγαζί στο Κολωνάκι, δεν ήμουν στα μπουζούκια. Ήμουν με την παρέα μου. Με έναν άνθρωπο που έχεις υπάρξει τόσα χρόνια δε θα μιλήσεις; Συνειδητοποιεί ένας φίλος μου πως τραβάνε και ξαφνικά το βλέπεις στα sites. Εγώ δεν το πήρα χαμπάρι. Να μην ξέρεις από πού να κρυφτείς», είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Κατόπιν ο Ανδρέας Μικρούτσικος τη ρώτησε: «Χάρηκες που τον είδες; Στενοχωρήθηκες;». «Δεν θέλω να μιλήσω καθόλου για αυτό», αρκέστηκε να πει η Κατερίνα Καινούργιου, που δεν θέλησε να δώσει συνέχεια.

Η απάντηση της Κατερίνας Καινούργιου στην φημολογούμενη σχέση του Φίλιππου Τσαγκρίδη

Στα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν τις τελευταίες μέρες και θέλουν τον Φίλιππο Τσαγκρίδη να είναι σε σχέση με 25χρονη τραγουδίστρια απάντησε με έμμεσο τρόπο η Κατερίνα Καινούργιου.

Μάλιστα, η συγκεκριμένη κοπέλα υποτίθεται πως είναι κολλητή φίλη του Μύρωνα Στρατή. Έτσι, λοιπόν, κατά την διάρκεια της εκπομπής της την προηγούμενη Τετάρτη (8/12), όταν κάποια στιγμή η παρουσιάστρια επέστρεψε από διαφημίσεις, έπαιζε ένα τραγούδι του Μύρωνα Στρατή.

Τότε λοιπόν η Κατερίνα βρήκε την ευκαιρία και είπε: «Μύρωνας Στρατής. Kαι επειδή διάφορα διαβάζω σε κάτι χαζοφυλάδες, ο Μύρωνας Στρατής δεν έχει καμία φίλη τραγουδίστρια, που γράφετε διάφορα περίεργα. Ξέρω εγώ τι λέω. Αυτά που αναδημοσιεύονται στα σάιτς. Ξέρετε και μου τα κρύβετε που τα βλέπετε πάνω στο γραφείο».