Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2022 | Επικοινωνία

«Προσβάλλεται η νοημοσύνη μας» - "Κόλαφος" ο Βαγγέλης Περρής κατά της Μάρας Μεϊμαρίδη

Οργισμένος μετά τις τελευταίες δηλώσεις της

«Προσβάλλεται η νοημοσύνη μας» -
News 13.12.2021 12:37
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Μετά το μεγάλο της ξέσπασμα της Μάρας Μεϊμαρίδη στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι, ο Βαγγέλης Περρής θέλησε να σχολιάσει τις δηλώσεις της, το πρωί της Δευτέρας (13/12) στην εκπομπή Πρωινό.

Μάλιστα, ο Βαγγέλης Περρής ξεκαθάρισε πως η Μάρα Μεϊμαρίδη εκπέμπει ρατσιστικά μηνύματα τα οποία μας γυρίζουν αιώνες πίσω.

Τα σχόλια του Βαγγέλη Περρή για τη Μάρα Μεϊμαρίδη

«Έχουμε λίγο ξεφύγει. Θεωρεί αρκετός κόσμος πως επειδή έχουμε μυαλό με μνήμη χρυσόψαρου και μετά από ένα λεπτό τα έχουμε διαγράψει όλα. Όχι, θυμόμαστε πολύ καλά ότι όλα αυτά που πρεσβεύει στη μία εκπομπή η Μάρα Μεϊμάρίδη, έχει κάνει ακριβώς τα αντίθετα σε μία άλλη εκπομπή.

Επομένως δεν γίνεται να μείνουμε απαθείς γιατί προσβάλλεται η νοημοσύνη μας. Η Μάρα Μεϊμαρίδη είναι μια μόνιμη πλέον πηγή λάθος πραγμάτων. Εκπέμπει πράγματα τα οποία είναι ρατσιστικά, αντιεπιστημονικά, μας γυρίζουν αιώνες πίσω», είπε χαρακτηριστικά ο Βαγγέλης Περρής.

Και ο Μάριος Ιορδάνου «άδειασε» τη Μάρα Μεϊμαρίδη

Καλεσμένος στην εκπομπή Ποιος Είναι Πρωινιάτικα βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας (6/12) ο Μάριος Ιορδάνου, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην Μάρα Μεϊμαρίδη και την περιβόητη ατάκα της για τον Χρήστο Σαντικάι.

«Δεν μπορώ να ακούω κάποιους που είναι τόσο ρατσιστές, που δίνουν τόσο μεγάλο βάρος σε ποια χώρα γεννήθηκες και ποια καταγωγή έχεις. Ρε παιδιά, μην περιορίζεται την ψυχή σας από τη γεωγραφία. Μια απλή, χαζή και ξεφτιλισμένη γεωγραφία είναι.

Δεν έχει καμία σημασία η γεωγραφία. Ρε, οι άνθρωποι έχουν σημασία. Τυχαίο γεγονός, άμα γεννήθηκες εδώ, αν γεννήθηκες στην Αμερική ή αν γεννήθηκες δίπλα στην Τουρκία. Μη δίνουμε βάση σε τυχαία γεγονότα. Οι άνθρωποι είναι άνθρωποι.

Βγαίνει μια τύπισσα που δεν θυμάμαι το όνομά της και λέει “τι ράτσα είναι”. Πας καλά; Πας καλά; Είναι δυνατόν εν έτει 2021 να λες “τι ράτσα είναι”; Που ούτε για τα σκυλιά πρέπει να το λέμε γιατί έχουν την ίδια αξία με εμάς.

Και το λες για τον άνθρωπο; Ρε παιδιά, καμία καλλιέργεια; Δεν σκάβουμε καθόλου την ψυχή μας; Τίποτα; Ντουβάρια; Δεν το δέχομαι εγώ αυτό. Μην περιορίζετε την ψυχή σας από τη γεωγραφία. Ο άνθρωπος πάνω απ’ όλα πρέπει να είναι ανθρώπινος», είπε χαρακτηριστικά ο Μάριος Ιορδάνου.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Αυτή τη στιγμή είμαι ΑΜΕΑ» - Η ατάκα της Μάρας Μείμαρίδη που έφερε σε αμηχανία την Κατερίνα Καινούργιου

Χαμός στον αέρα της εκπομπής Καλύτερα δεν γίνεται στον ALPHA κατά της Μάρας Μεϊμαρίδη

Share