«Βρε Δημητράκη, κοιτάχτηκες στον καθρέφτη;» - Ο Μπιμπίλας ξεφτίλισε τον Λιγνάδη

«Τα πολύ μεγάλα λάθη πληρώνονται»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Βρε Δημητράκη, κοιτάχτηκες στον καθρέφτη;» - Ο Μπιμπίλας ξεφτίλισε τον Λιγνάδη

Μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη στον Κωνσταντίνο Καμέα, στην εκπομπή Status του Astra TV παραχώρησε ο Σπύρος Μπιμπίλας, στην οποία αναφέρθηκε στην ατάκα που είπε ο Δημήτρη Λιγνάδη για τον ίδιο, αποκαλώντας τον μέτριο ηθοποιό.

Τα σχόλια του Σπύρου Μπιμπίλα για τον Δημήτρη Λιγνάδη

«Το #metoo είναι το αποτέλεσμα της εξουσίας που πήραν κάποιοι άνθρωποι που την κακοδιαχειρίστηκαν, επειδή τους έδωσαν πολύ υψηλές αμοιβές και θεώρησαν τους εαυτούς τους θεούς. Όποιος θεωρεί τον εαυτό του θεό επειδή καλοπληρώνεται, έχει κάνει ένα πολύ μεγάλο λάθος και τα πολύ μεγάλα λάθη πληρώνονται από το σύμπαν.

Σημασία που έδωσα… Αν και δεν απάντησα τίποτα, απάντησε όλη η Ελλάδα, θα του έλεγα «Βρε Δημητράκη, κοιτάχτηκες καλά στον καθρέφτη πριν το πεις»; Αν και πιστεύω ότι δεν το είπε αυτός, το είπε η υπερασπιστική του γραμμή. Και να σου πω κάτι; Εμένα αυτό με βοήθησε στην τελική. Η αναίτια επίθεση μιας λάθος υπερασπιστικής γραμμής, εμένα με ηρωποίησε χωρίς να κουνήσω εγώ το μικρό μου δαχτυλάκι και με ανέβασε και εξύψωσε στα μάτια όλων», είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

«Εδώ και δεκαετίες ακούγονταν πράγματα για τον Δημήτρη Λιγνάδη! Χαίρομαι που...»

Στην κάμερα του Πρωινού και τον Ισίδωρο Φίκαρη μίλησε το πρωί της Πέμπτης (9/12) ο Αλέξανδρος Μυλωνάς. Ο ίδιος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη προφυλάκιση του Δημήτρη Λιγνάδη και του Πέτρου Φιλιππίδη (δείτε εδώ και τους θαλάμους φυλακών στους οποίους κρατούνται).

«Όχι, δεν έπεσα από τα σύννεφα καθόλου. Εδώ και δεκαετίες ακούγονταν πράγματα, κυρίως για τον Λιγνάδη και για τον Φιλιππίδη πιο πρόσφατα. Χαίρομαι που έγινε, χαίρομαι που αυτές οι συμπεριφορές δεν μένουν ατιμώρητες.

Δεν θα ξανασυνεργαζόμουν με τον κ. Λιγνάδη, αλλά δεν τον βλέπω να ξαναδουλεύει στο θέατρο σαν να μην είχε συμβεί τίποτα».