Η Νικολέττα Βλαβιανού "άδειασε" τη Βίκυ Κάβουρα - «Είναι όλο παραφιλολογία»

«Ξαφνικά ένας αγώνας τόσων ανθρώπων...»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Η Νικολέττα Βλαβιανού

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα έκανε η Νικολέττα Βλαβιανού με αφορμή τα όσα είπε η Βίκυ Κάβουρα για την πληρωμή των προβών στο θέατρο και μάλιστα δε δίστασε να "αδειάσει" τη νεαρή ηθοποιό για την τοποθέτησή της.

Οι δηλώσεις της Νικολέττας Βλαβιανού για τη Βίκυ Κάβουρα

«Αυτό είναι όλο παραφιλολογία. Επειδή είμαι στο Διοικητικό του ΣΕΗ, δεν έχει καμία σχέση το ένα με το άλλο. Όταν έρθει κάποιος να κάνει μία καταγγελία, πάει μετά στην επιθεώρηση εργασίας κτλ κτλ. Το ότι ζητάμε να πληρώνονται οι πρόβες, είναι ένα πάγιο αίτημα που δεν έχει σχέση με τη Βίκυ Κάβουρα.

Ξαφνικά ένας αγώνας τόσων ανθρώπων, ανομοιογενών μεταξύ τους που κάθονται σε ένα τραπέζι και προσπαθούν να βρουν μία λύση και να έρχεται ξαφνικά μία συνάδελφος και να λέει “α! αυτό έγινε από εμένα”. Η ίδια το είπε αυτό; Με συγχωρείτε πολύ! Δε μπορώ να απαντήσω σε κάτι! Δικό σας…», είπε χαρακτηριστικά η Νικολέττα Βλαβιανού.

"Κανείς μας δεν μιλάει με τους όρους «μωρό μου»" - Ο θεατρικός παραγωγός "ξεφτίλισε" την Κάβουρα

Η Βίκυ Κάβουρα κατηγόρησε το πρωί της Τετάρτης (1/12) τον Παντελή Καναράκη για οικονομικό εκβιασμό αποχωρώντας από την παράσταση του. Ωστόσο, ο θεατρικός παραγωγός, Διονύσης Παναγιωτάκης, διέψευσε τους ισχυρισμούς της, το ίδιο και ο Παντελής Καναράκης.

Συγκεκριμένα, ο ίδιος μίλησε το πρωί της Πέμπτης (2/12) στην εκπομπή "Ποιος είναι πρωινιάτικα" και έδωσε την αφοπλιστική του απάντηση στην ηθοποιό.

«Δεν απαντώ σε αοριστίες. Έχω μιλήσει με τον κύριο Καναράκη για να αναλάβουμε την παραγωγή του έργου του αλλά ακόμη επεξεργαζόμαστε την πρότασή του. Εγώ δεν έχω μιλήσει με την κυρία Κάβουρα και κανείς μας στην εταιρεία δεν μιλάει με τους όρους «μωρό μου» που ανέφερε» είπε χαρακτηριστικά.