Στιγμές ευτυχίας στην οικογένεια του Στέλιου Χανταμπάκη και της Όλγας Πηλιάκη

Η τρυφερή ανάρτηση

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Στιγμές ευτυχίας στην οικογένεια του Στέλιου Χανταμπάκη και της Όλγας Πηλιάκη

Ο Στέλιος Χανταμπάκης και η αγαπημένη του Όλγα Πηλιάκη έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν μία υπέροχη οικογένεια τα τελευταία χρόνια, με τα δύο παιδάκια τους, τον Μανόλη και την μικρή Μαλένα.

Οι δυο ευτυχισμένοι γονείς έχουν μεγάλη αδυναμία στα μικρά τους και έτσι πολύ συχνά μοιράζονται με τους διαδικτυακούς τους φίλους στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram φωτογραφίες και βίντεο με τα παιδάκια τους.

Έτσι, μοιράστηκαν και μερικά υπέροχα στιγμιότυπα από την ημέρα των γενεθλίων της μικρής κόρης τους. Η Μαλένα έγινε 5 ετών και ο Στέλιος Χανταμπάκης ανέβασε μία σειρά από φωτογραφίες από το υπέροχο πάρτι που της έκαναν για να γιορτάσουν.

Η ανάρτηση του Στέλιου Χανταμπάκη για τη μικρή Μαλένα

Μεγάλη αλλαγή στην ζωή του Στέλιου Χανταμπάκη και της Όλγας Πηλιάκη

Μια μεγάλη αλλαγή ανακοίνωσαν στην ζωή τους ο Στέλιος Χανταμπάκης και η Όλγα Πηλιάκη. Το όμορφο ζευγάρι μαζί με τα δυο τους παιδάκια μετακόμισαν σε ένα νέο σπίτι.

Ο παρουσιαστής λοιπόν και η αθλήτρια εδώ και μερικούς μήνες ετοιμάζουν την νέα τους φωλιά και είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ.

Την αποκάλυψη την έκανε συγκεκριμένα η Όλγα Πηλιάκη, η οποία δημόσιευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία της ίδιας με τα παιδιά της, στο νέο μπαλκόνι τους σπιτιού τους.

Στην λεζάντα έγραψε χαρακτηριστικά: “Καλό μήνα φίλοι μου!!! Που σας βρίσκει ο Σεπτέμβριος; Εμείς μετακομίσαμε και βρισκόμαστε κατάκοποι στο νέο μας σπίτι!! Δεν καταφέραμε να κάνουμε πολλές διακοπές φέτος το καλοκαίρι αλλά είμαστε πολύ χαρούμενοι και οργανώνουμε σιγά σιγά τη νέα μας ζωή εδώ! Έχουμε δρόμο ακόμα, ( δεν έχω ανοίξει ούτε τις μισές κούτες ) αλλά μας αρέσει πολύ και είμαστε αισιόδοξοι για τα καλύτερα που έρχονται! Σας στέλνω ένα μεγάλο φιλί!”. Δείτε εδώ στο μεταξύ φωτογραφίες από το έως τώρα σπίτι τους.

Μεγάλη αλλαγή στην ζωή του Στέλιου Χανταμπάκη και της Όλγας Πηλιάκη