«Είσαι καλά, να σου πάρω τους σφυγμούς;» - Ασύλληπτο περιστατικό στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη

Αυτό σίγουρα δεν το περίμενε κανείς

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Είσαι καλά, να σου πάρω τους σφυγμούς;» - Ασύλληπτο περιστατικό στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη

Την εκλογή του Νίκου Ανρουλάκη για την προεδρεία του ΚΙΝ.ΑΛ σχολίασε το μεσημέρι της Δευτέρας (13/12) ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, με την αντίδρασή του και τους πανηγυρισμούς να αφήνουν άφωνη την Ελένη Μενεγάκη.

Οι ατάκες του Ουγγαρέζου και η απόγνωση της Ελένης Μενεγάκη

«Με ρωτάτε γιατί στόλισες από τις 29 Οκτωβρίου! Γιατί ήξερα ότι τα Χριστούγεννα θα έρθουν πρόωρα. Έχουμε πρόεδρο! Δοξάζει η Ελούντα, το Καστρί ζητωκραυγάζει. Η Χαριλάου Τρικούπη φεγγοβολά», είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος με την Ελένη Μενεγάκη να απαντά: «Είσαι καλά παιδάκι μου; Να σου πάρω λίγο τους σφυγμούς, έχω τρομάξει».

«Φάγαμε ψωμάκι με το ΠΑΣΟΚ, πήραμε ένα Cayenne», της είπε τέλος ο συνεργάτης, με την παρουσιάστρια να μην ξέρει τι να απαντήσει.

Χείμαρρος ο Δημήτρης Ουγγαρέζος - «Η Ελένη Μενεγάκη είναι από τους ανθρώπους που σε...»

Καλεσμένος στην εκπομπή Mega Star βρέθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (11/12) ο Δημήτρης Ουγγαρέζος. Ο γνωστός παρουσιαστής αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην συμμετοχή του στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, την οποία πολλές φορές αφήνει άφωνη με τις ατάκες του.

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι μαζί σας, γιατί βρίσκομαι στο MEGA STAR, που ήταν η πρώτη πρόταση που είχα να είμαι συμπαρουσιαστής της Κατερίνας Στικούδη. Με επέλεξαν, αλλά δεν με άφησε τότε το MAD.

Η Ελένη Μενεγάκη είναι από τους ανθρώπους που σε προάγουν, σε πάνε ένα βήμα παραπέρα. Η Ελένη είναι ένα σεμινάριο τηλεοπτικό, εντός και εκτός αέρα. Θα ήθελα να κάνω ένα πραγματικό talk show, αλλά όχι έτσι όπως έχουν γίνει τώρα, που ο καθένας αντιγράφει ή το “φοράει” στον τρόπο του. Όχι να πάρουμε ένα κομμάτι από τον Τζίμι Φάλον, αλλά να γίνει με έναν τύπο που ο οποίος θα κάνει όσα κάνει και αυτός.

Γενικά θα ήθελα να εκμεταλλευτώ την οικειότητα και το θάρρος που έχω αναπτύξει με τους ανθρώπους του χώρου. Ξεχνάμε ότι πίσω από την κάμερα υπάρχουν άνθρωποι. Δεν κάνουμε τηλεόραση για την πάρτη μας, κάνουμε τηλεόραση για τους ανθρώπους που μας βλέπουν», κατέληξε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.