Άφωνη η Ελένη Μενεγάκη στον αέρα της εκπομπής - «Κυκλοφορείς γυμνός; Σε ποιον δρόμο;»

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Άφωνη η Ελένη Μενεγάκη στον αέρα της εκπομπής - «Κυκλοφορείς γυμνός; Σε ποιον δρόμο;»

Στην σημερινή εκπομπή «Ελένη» όπου προβάλλεται κάθε μεσημέρι μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του MEGA, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αποκάλυψε σε μια κουβέντα περί «γυμνού» ύπνου τη μεγάλη του ντροπή. (Δείτε επίσης εδώ γιατί η οικογένεια του Δημήτρη Ουγγαρέζου είχε απευθυνθεί στο Φως στο Τούνελ)

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και ο Σάββας Πούμπουρας ο οποίος σύμφωνα με μια έρευνα δήλωσε το τι κερδίζουν αυτοί που κοιμούνται γυμνοί. Έτσι, η Ελένη Μενεγάκη αναρωτήθηκε χαρακτηριστικά: «Αν κοιμάσαι συνέχεια γυμνός, μπορεί ο άνθρωπός σου να μην κοιμάται να έχει το μυαλό του σε άλλα πράγματα».

Οι δηλώσεις της Ελένης Μενεγάκη

Και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είπε ότι δεν μπορεί να κοιμηθεί γυμνός… «΄Νιώθω ανασφάλεια και στον ύπνο και στον ξύπνιο όταν είμαι γυμνός». Και τότε η Ελένη τα έχασε και πήγε κοντά του «Στον ξύπνιο κυκλοφορείς γυμνός; Σε ποιον δρόμο;»

Σοκαρισμένη η Ελένη Μενεγάκη στο πλατό του MEGA - «Πάρτε τους παλμούς της καρδιάς μου...»

Δεν το πίστεψε στα αυτιά της αυτό που άκουσε η Ελένη Μενεγάκη από το στόμα του Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλου. Όλα ξεκίνησαν μετά την είσοδο της στην εκπομπή Mega Καλημέρα, από μια συζήτηση που είχαν, με την παρουσιάστρια να ρωτάει τον συνεργάτη της τι θα έκανε αν ο γιος του που δεν ασχολείται καθόλου με το στοιχείο τους, ήθελε να ακολουθήσει το χώρο της σκηνοθεσίας.

Εκείνη την στιγμή λοιπόν και πριν προλάβει να ολοκληρώσει την πρόταση της, της απάντησε πως ο γιος του... σπουδάζει σκηνοθεσία.

Η Ελένη Μενεγάκη εκείνη την στιγμή τα έχασε και ρωτούσε «ο δικός σου ο γιος;», με το πάνελ της να ξεσπάει σε γέλια, αφού η παρουσιάστρια δεν θυμόταν τι σπουδές ακολουθεί ο γιος του επί χρόνια συνεργάτη της.