«Έχω γίνει το Γραφείο Τύπου της Δέσποινας Βανδή» - Ενοχλημένος ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου

«Υπάρχει άνθρωπος που να είναι ερωτευμένος και να μην είναι καλά;»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Έχω γίνει το Γραφείο Τύπου της Δέσποινας Βανδή» - Ενοχλημένος ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Happy Day έκανε ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου το πρωί της Δευτέρας (13/12), ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σχέση της Δέσποινας Βανδή με τον Βασίλη Μπισμπίκη (δείτε εδώ την τελευταία κοινή εμφάνισή τους).

Μάλιστα, ο τραγουδιστής δεν έκρυψε την ενόχλησή του που τους τελευταίους μήνες οι δημοσιογράφοι τον ρωτάνε συνέχεια για την προσωπική ζωή της συνεργάτιδάς του.

Τα σχόλια του Κωνσταντίνου Χριστοφόρου για τη Δέσποινα Βανδή

«Με την Δέσποινα Βανδή στην Κύπρο περνάμε συγκλονιστικά. Είχαμε επισκέψεις, έχουμε πολλές επισκέψεις. Υπάρχει άνθρωπος που να είναι ερωτευμένος και να μην είναι καλά; Είναι μια χαρά, κάνει αυτό που αγαπάει και πόσο μάλλον όταν περνάει καλά στην προσωπική της ζωή το κάνει διπλά καλά. Έχω γίνει τους τελευταίους δύο μήνες το γραφείο τύπου περί των προσωπικών της θεμάτων. Σταματήστε», είπε χαρακτηριστικά ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου.

«Βανδή, πρόσεξε μη μου στεναχωρήσεις τον Μπισμπίκη»

Στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» μίλησε το πρωί της Τρίτης (7/12) η Εύα Κουμαριανού, η οποία συμμετέχει ως guest στη θεατρική παράσταση «Κόκκινα Φανάρια» που σκηνοθετεί ο Βασίλης Μπισμπίκης.

Η ίδια αναφέρθηκε φυσικά στον γνωστό ηθοποιό ενώ σχολίασε και την σχέση του με την Δέσποινα Βανδή (δείτε εδώ νέες αποκλειστικές φωτογραφίες από την τελευταία τους έξοδο).

«Είναι ευγενικός άνθρωπος, αρσενικό παιδί. Είναι πολύ καλό παιδί, καλός ηθοποιός. Βανδή πρόσεξε μη μου τον στεναχωρήσεις.

Για τον Λιγνάδη έπεσα από τα σύννεφα. Για τον Φιλιππίδη είχα ακούσει διάφορα. Ότι ήταν απότομος. Μια ηθοποιός, πολύ καλή, έχει παίξει και στην τηλεόραση με επιτυχία, της είχε προτείνει να παίξει σε σίριαλ. Πήγε, έκλεισε την πόρτα, κατέβασε το παντελόνι και το σώβρακο και της έδειχνε.. Εκείνη τον χαστούκισε κι έφυγε.

Είχα να μιλήσω με τη μάνα μου 50 χρόνια. Με αρνήθηκε και πριν από 2μιση μήνες, με πήρε ένας ξάδερφός μου ότι ήταν στα τελευταία της και με ζήτησε να μου φιλήσει τα χέρια γιατί με πίκρανε».