Σαν ερωτευμένοι έφηβοι! Οι φωτογραφίες που διέρρευσαν με την Βανδή στις πρόβες του Μπισμπίκη

Τον καμάρωσε επί σκηνής

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σαν ερωτευμένοι έφηβοι! Οι φωτογραφίες που διέρρευσαν με την Βανδή στις πρόβες του Μπισμπίκη

Φουλ ερωτευμένη με τον Βασίλη Μπισμπίκη είναι η Δέσποινα Βανδή μετά το χωρισμό της από τον σύζυγό της, Ντέμη Νικολαϊδη με τον οποίο απέκτησαν δυο παιδιά. Η τραγουδίστρια ζει έναν όμορφο έρωτα με τον ηθοποιό και πλέον δεν το κρύβουν από τις κάμερες.

Πρόσφατα, βρέθηκαν μαζί στην Κύπρο με σκοπό να την παρακολουθήσει στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται και την έλουσε με τριαντάφυλλα, ενώ το βίντεο που κυκλοφόρησε αποδεικνύει πόσο ευτυχισμένοι είναι μαζί.

Πριν από μερικές ημέρες ωστόσο, η Δέσποινα Βανδή αποφάσισε να πάει να απολαύσει τον Βασίλη Μπισμπίκη στις πρόβες για την παράσταση "Κόκκινα φανάρια" την οποία σκηνοθετεί και είναι βασισμένη στα "Κόκκινα φανάρια" του Αλέκου Γαλανού.

Η τραγουδίστρια μάλιστα, φωτογραφήθηκε με τη Μπέττυ Βακαλίδου, πρωταγωνίστρια στην θεατρική παράσταση και η τελευταία ανέβασε τα κοινά τους στιγμιότυπα στο Facebook.

Οι φωτογραφίες της Βανδή από τις πρόβες του Μπισμπίκη

Οι φωτογραφίες που διέρρευσαν με την Βανδή στις πρόβες του Μπισμπίκη

Έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους Βανδή και Μπισμπίκης

Μπορεί εμείς να έχουμε μείνει ακόμη στις πρώτες επίσημες εμφανίσεις τους, ωστόσο, ο Βασίλης Μπισμπίκης και η Δέσποινα Βανδή έχουν κάνει ήδη το επόμενο βήμα στη σχέση τους η οποία μετράει μόλις λίγους μήνες.

Έχοντας αποφασίσει να μην κρατούν πλέον κρυφή τη σχέση τους, επόμενο ήταν να... γνωρίσει ο ένας την οικογένεια του άλλου και συγκεκριμένα τους γονείς τους.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Τι λες τώρα», η Δέσποινα Βανδή πήγε στο Λουτράκι και γνώρισε την οικογένεια του Βασίλη Μπισμπίκη. Όπως χαρακτηριστικά είπε ο δημοσιογράφος, Στέφανος Κωνσταντινίδης, στην εν λόγω πόλη μένουν οι γονείς και οι συγγενείς του ηθοποιού.

Πιο συγκεκριμένα, την ημέρα που η αδερφή του είχε γιορτή και γενέθλια, ο ίδιος προσκάλεσε στο οικογενειακό τραπέζι και την αγαπημένη του ώστε να γίνουν οι απαραίτητες γνωριμίες.