Συγκλονίζει η Αντιγόνη Ψυχράμη με την αποκάλυψή της: «Μου έβαλαν το πιστόλι στον κρόταφο»

«Μετά από εκεί ξεκίνησαν οι κρίσεις πανικού»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Συγκλονίζει η Αντιγόνη Ψυχράμη με την αποκάλυψή της: «Μου έβαλαν το πιστόλι στον κρόταφο»

Το πρωί της Δευτέρας η Αντιγόνη Ψυχράμη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Open «Ποιος είναι Πρωινιάτικα». Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων για ένα περιστατικό που της συνέβη πριν μερικά χρόνια όταν έγινε αυτόπτης μάρτυρας σε μια ληστεία και της είχαν βάλει το πιστόλι στο κρόταφο.

Η αποκάλυψη της Αντιγόνης Ψυχράμη

«Είχα πάει να μπω τελευταία σε ένα super market. Ήταν ένα σκυλάκι απ’ έξω. Δε γάβγιζε. Ήταν τότε οι πόρτες οι γυάλινες οι διπλές. Πήγα μα ανοίξω την πόρτα να μπω. Γινόταν η ληστεία, με βλέπει ο ένας, ο άλλος έβαζε τα χρήματα.

Μου φωνάζει σε μια γλώσσα που δεν κατάλαβα, μπήκα μέσα, με έπιασε από το σβέρκο, μου έβαλε το πιστόλι στον κρόταφο. Με έπιασε με κεφαλοκλείδωμα και με πέταξαν έξω και φύγανε. Μετά από εκεί ξεκίνησαν οι κρίσεις πανικού. Δεν πήγα σε ψυχολόγο τότε, το ξεπέρασα μόνη μου. Μετά πήγα σε ψυχολόγο για άλλα πράγματα.

Ήταν σοκαριστικό και δε μου βγήκε εκείνη τη στιγμή. Μετά από μήνες έπαθα ζημιά με το στρες, το άγχος. Μετά όταν γνώρισα τον Δημήτρη και έμενα σπίτι του δε μπορούσα να κοιμηθώ, πήγαινε περιοδεία και του έλεγα στο τηλέφωνο ότι δεν κοιμάμαι γιατί νόμιζα ότι θα μπουν κλέφτες». Από την άλλη ο σύζυγός της είχε λυγίσει μιλώντας για εκείνη, δείτε εδώ γιατί.

Η Αντιγόνη Ψυχράμη ξεσπά στην Δανάη Μπάρκα: "Λοιπόν, σταμάτα το!"

H Δανάη Μπάρκα πριν λίγο καιρό είχε κάνει μια.. αποκαλυπτική δήλωση για την Αντιγόνη Ψυχράμη όσον αφορά την "αδυναμία" της τραγουδίστριας: «Αυτό που είπε ότι κατουριέται πάνω της ισχύει, το έχει πάθει στον καναπέ μου. Αντιγόνη, συγγνώμη» (Δείτε εδώ αναλυτικά). Με αφορμή, αυτόν τον σχολιασμό, η Αντιγόνη παίρνει θέση και πάει καλεσμένη στο "Πάμε Δανάη".

«Να σου πω, μην την κάνεις να πολυγελάσει γιατί είναι… κατάλαβες» είπε ξανά χιουμοριστικά η παρουσιάστρια με την Αντιγόνη να μην μένει σιωπηλή:

«Λοιπόν, σταμάτα το! Αυτό που με έχεις κάνει ρεζίλι, σταμάτα το!», είπε η ηθοποιός. Η Δανάη συνέχισε: «Θέλω να σου ζητήσω συγγνώμη, διότι εγώ το είπα γιατί είναι αστείο. Υπάρχουν φωτογραφίες από εκείνο το βράδυ, δεν θα τις δείξω».

Δείτε ολόκληρο το απόσπασμα: