Survivor 5: Ανατροπή τελευταίας στιγμής - Τι συνέβη;

Δείτε αναλυτικά

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Survivor 5: Ανατροπή τελευταίας στιγμής  - Τι συνέβη;

Πως και πως περιμένουν οι τηλεθεατές την μεγάλη πρεμιέρα του Survivor 5 όπου θα προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΣΚΑΪ. Μάλιστα, όπως είχε γίνει γνωστό ο νέος κύκλος θα έκανε πρεμιέρα την Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου.

Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να ισχύει καθώς σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει το ρίαλιτι επιβίωσης θα επιστρέψει στην μικρή οθόνη την Κυριακή 26 Δεκεμβρίου. Δείτε επίσης εδώ αποκλειστικές πληροφορίες για τα ονόματα των Μαχητών..

Με τον δικηγόρο του στα γραφεία της Acun Medya ο Θανάσης Βισκαδουράκης

Λίγες μέρες έχουν μείνει μέχρι την αναχώρηση των διαγωνιζόμενων του Survivor 5 για τον Άγιο Δομίνικο (δείτε εδώ πότε φεύγουν) και έτσι το πρωί της Δευτέρας (13/12), ο Θανάσης Βισκαδουράκης βρέθηκε στα γραφεία της Acun Medya μαζί με τον δικηγόρο του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής Super Κατερίνα, ο γνωστός ηθοποιός επισκέφθηκε τα γραφεία της εταιρείας παραγωγής του ριάλιτι επιβίωσης προκειμένου να μελετήσει μαζί με τον δικηγόρο του, το 38σέλιδο συμβόλαιο που καλείται να υπογράψει για να μπει στο παιχνίδι.

Μάλιστα, αυτό είναι μία απαίτηση της Acun Medya, να προσέρχονται δηλαδή οι διαγωνιζόμενοι με τους δικηγόρους τους, προκειμένου να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις αργότερα.