Τζούλια Νόβα: Δημοσίευσε ένα άκρως τρυφερό βίντεο με τη νεογέννητη κόρη της

Θα "λιώσετε"

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Τζούλια Νόβα: Δημοσίευσε ένα άκρως τρυφερό βίντεο με τη νεογέννητη κόρη της

Η Τζούλια Νόβα όπως είναι λογικό πλέει σε πελάγη ευτυχίας καθώς έγινε μητέρα για πρώτη φορά. Η ίδια έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι στις 10 Δεκεμβρίου, καρπός του έρωτά της με τον Μιχάλη Βιτζηλαίο.

Μάλιστα, η γνωστή παρουσιάστρια είχε αποφασίσει να πραγματοποιηθεί ο τοκετός μέσα στο ίδιο τους το σπίτι, έχοντας δίπλα τους αποκλειστικές μαίες.

Ωστόσο, η ίδια παραμένει αρκετά ενεργή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram καθώς της αρέσει να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές. Η ίδια δημοσίευσε ένα άκρως τρυφερό βίντεο στο Instagram.

Η ανάρτηση της Τζούλια Νόβα

"Από κιλά έχω πάρει..." - Η αποκάλυψη της Τζούλιας Νόβα στον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης

Η παρουσιάστρια μίλησε στην κάμερα του Happy Day για το πως διανύει την περίοδο της εγκυμοσύνης αλλά και για την ζωή της γενικά.

«Έχω πάρει 14 κιλά. Είμαι σε φυσιολογικά πλαίσια. Νιώθω ότι θα καθυστερήσει περίπου μία βδομάδα».

«Το δωμάτιο το έχουμε σχεδόν τελειώσει. Λιγούρες είχα πάντα, οπότε δεν είδα κάτι διαφορετικό. Στον ύπνο έχω θέμα στο να σηκωθώ. Μέχρι 5μιση μηνών δεν φαινόταν ότι ήμουν έγκυος». Για το αν θα έχει βοήθεια: «Οι μαμάδες είναι πολύ πρόθυμες να βοηθήσουν. Θα δούμε πώς θα μας βγει. Μπορεί να αισθανθούμε ότι θέλουμε στην αρχή να είμαστε οι δυο μας».

«Έχω αποφασίσει να γεννήσω χωρίς να κάνω επισκληρίδιο. Εκεί αγχώνομαι λίγο. Θέλω να δοκιμάσω τα όριά μου. Πιστεύω ότι αντέχω τον πόνο. Ό,τι και να γίνει, όσο κι αν πονάω, είπα ότι δεν θα την κάνω».