«Έχει συμβεί στην κοπέλα μου, είναι άνανδρο» - Έξαλλος ο Αλεξάνδρου με τον Παναγιωτόπουλο

«Εύχομαι να το πληρώσουν όσοι έχουν κάνει κάτι τέτοιο»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Έχει συμβεί στην κοπέλα μου, είναι άνανδρο» - Έξαλλος ο Αλεξάνδρου με τον Παναγιωτόπουλο

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Happy Day έκανε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου το πρωί της Τρίτης (14/12), ο οποίος κλήθηκε να σχολιάσει την καταγγελία που έχει κυκλοφορήσει κατά του Στάθη Παναγιωτόπουλου εδώ και μερικές ώρες.

Ο ίδιος καταδίκασε την πράξη και μάλιστα τόνισε πως γνωρίζει από πρώτο χέρι πόσο άσχημη είναι μία τέτοια πράξη, καθώς κάτι αντίστοιχο έχει συμβεί και στην Ιωάννα Τούνη (δείτε εδώ την εξομολόγησή της για το ροζ βίντεο).

Το σχόλιο του Δημήτρη Αλεξάνδρου για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο

«Έχω τοποθετηθεί και παλαιότερα γι΄αυτό γιατί έχει συμβεί στην κοπέλα μου. Εύχομαι και να το ακούσουν πιο ψηλά και να σταματήσει αυτό το φαινόμενο.

Είναι άνανδρο να βλέπουμε τέτοιους ανθρώπους να κάνουν τέτοια πράγματα. Εύχομαι η κοπέλα να δικαιωθεί.

Όσοι έχουν κάνει τέτοιο πράγμα εύχομαι να το πληρώσουν γιατί κι αυτοί κάποια στιγμή θα γίνουν γονείς», είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.

Κιούσης για Παναγιωτόπουλο: «Δεν θα ήθελα να φανταστώ πώς θα αντιδρούσα σαν πατέρας αυτής της κοπέλας»

Η αποψινή εκπομπή του «Ράδιο Αρβύλα» όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΑΝΤ1 ήταν άκρως σοκαριστική με την είδηση που έκανε γνωστή ο Αντώνης Κανάκης.

Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός παρουσιαστής ανέφερε πως ο Στάθης Παναγιωτόπουλος αναγκάστηκε να απομακρυνθεί από την εκπομπή μετά τα όσα είδαν τα φώτα της δημοσιότητας αφού καταγγέλθηκε πως διέρρευσε διέρρευσε σε ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου βίντεο και φωτογραφίες χωρίς της συγκατάθεσή της πρώην του.

Μάλιστα, ο Χρήστος Κιούσης πήρε επίσης τον λόγο καθώς αναφέρθηκε αγανακτισμένος στο γεγονός ως πατέρας δύο μεγάλων κοριτσιών.

«Είμαστε και γονείς ξέρετε. Εγώ είμαι 47 χρονών, έχω τρία παιδιά, έχω δύο κόρες, η μία 21 και η άλλη 18. Θα μπορούσε να είναι προφανώς μία κοπέλα που θα της είχε συμβεί κάτι τέτοιο και δεν θα ήθελα να φανταστώ τον εαυτό πώς θα αντιδρούσα σαν πατέρας αυτής της κοπέλας πέρα από την προφανή στήριξη που θα μπορούσα να της προσφέρω.

Δεν ξέρω μετά τι θα μπορούσα να κάνω στο πλαίσιο του νόμου ή έκνομα αλλά σήμερα βρέθηκα στην πολύ παράξενη θέση να πρέπει να πάρω τηλέφωνο την κόρη μου τη μεγάλη και να της πω εγώ –ένα παιδί που είναι συνέχεια μέσα στα social media- να της πω ότι ‘θα διαβάσεις αυτό και αυτό.

Αν και είμαι πολύ σίγουρος για τον εαυτό μου και τη σχέση που έχω με τα παιδιά μου έπρεπε να της πω εκείνη την ώρα ότι "δεν θέλω να περάσει από το μυαλό σου ή να αφήσεις να σε επηρεάσει κανένας άνθρωπος ούτε μία στο εκατομμυριοστό να ήξερα κάτι τέτοιο, όχι τρία χρόνια, τρεις ώρες και να μην έκανα κάτι γι’ αυτό, να το ανεχόμουν, όπως είμαι σίγουρος και για τους άλλους δύο».