GNTM 4 - spoiler: Είναι 3 μένουν 2! Αυτή είναι η δυάδα που διεκδικεί το έπαθλο

Σήμερα 14/12 και την Δευτέρα 20/12 ο τελικός

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
GNTM 4 - spoiler: Είναι 3 μένουν 2! Αυτή είναι η δυάδα που διεκδικεί το έπαθλο

Η Ειρήνη ήταν η παίκτρια που αποχώρησε στον ημιτελικό του GNTM 4 και το όνειρο της για να στεφθεί νικήτρια έσβησε. Στο χθεσινό 13/12 επεισόδιο λοιπόν, από 4 οι παίκτες έμειναν 3 και είναι αυτοί που στον τελικό θα "μονομαχήσουν" μπροστά στον φωτογραφικό φακό για την νίκη.

Όλγα, Κωνσταντίνος και Κυβέλη είναι οι παίκτες που σήμερα 14/12 αλλά και την Δευτέρα 20/12 θα πρέπει να δείξουν επαγγελματισμό και να βγάλουν σωστές φωτογραφίες για να πάρουν τους καλύτερους βαθμούς και να κατακτήσουν την πρώτη θέση.

Αυτοί είναι οι δυάδα του τελικού του GNTM 4;

Σύμφωνα με δημοσίευμα που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες, ο Κωνσταντίνος θα είναι αυτός που θα βγει τρίτος και η δυάδα θα είναι γυναικεία υπόθεση!

Ωστόσο, να σημειωθεί πως οι βαθμολογίες - τόσο του κοινού όσο και των κριτών - του τελικού ανακοινώνονται live άρα αυτό σημαίνει πως δεν γνωρίζει κανείς ποιος ή ποια θα πάρει την οποιαδήποτε θέση, άρα μπορεί και να μην ισχύει!

EP 29 - Trailer

Όχι μία αλλά δύο δοκιμασίες εμπνευσμένες από κλασικές ταινίες περιμένουν τους τρεις φιναλίστ. Με δύο πολύ δυνατές λήψεις ο καθένας τους, οι 3 κορυφαίοι του διαγωνισμού φτάνουν στο πλατό ετυμηγορίας που κρύβει πολλές εκπλήξεις. Σας περιμένουμε απόψε, στις 21:00. Star Channel #GNTMgr #StarChannelTv

Posted by Greece’s Next Top Model on Monday, December 13, 2021

Ποιος είναι ο Κωνσταντίνος Τσαγκάρης

Ο Κωνσταντίνος είναι 21 ετών και έχει σπουδάσει Business Management στη Βρετανία. Σε επαγγελματικό επίπεδο, ο χρόνος και το ενδιαφέρον του μοιράζονται μεταξύ marketing και modelling. Θεωρεί πως το GNTM 4 είναι η αφετηρία για να εξελιχθεί ακόμα περισσότερο ως μοντέλο και να εδραιώσει την παρουσία του στον χώρο, εντός και εκτός συνόρων. Προσαρμόζεται σαν χαμαιλέοντας στις καταστάσεις και δεν φοβάται την αυστηρή κριτική.

Όπως τονίζει και ο ίδιος “ό,τι και να λένε οι άλλοι, εσύ να κάνεις αυτό που σε γεμίζει”. Αγαπημένα του χόμπι είναι το cheerleading και ο χορός, ενώ από μικρός κάνει πρωταθλητισμό σε παγκόσμιο επίπεδο σε αγώνες debate. Στο GNTM 4 ελπίζει, πέρα από τα απαραίτητα φωτογραφικά «κλικ», να έχει όλα τα επιχειρήματα, που θα αντικρούσουν κάθε αντίλογο, ώστε να βγει νικητής.

Motto: “Perfect is boring”

GNTM 4 Κωνσταντίνος Τσαγκάρης