GNTM 4 - highlights 13/12: Η έξαλλη Ειρήνη και η αποχώρηση πριν τον τελικό

Όσα είδαμε στον ημιτελικό

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
GNTM 4 - highlights 13/12: Η έξαλλη Ειρήνη και η αποχώρηση πριν τον τελικό

Χθες 13/12 παρακολουθήσαμε τον ημιτελικό του GNΤΜ 4, όπου είχαμε μια αποχώρηση πριν τον μεγάλο τελικό. Δεν έλειψαν τα κλάματα, τα ξεσπάσματα και οι χοροί.

Τα 13/12 highlights του GNTM 4

Η συγκίνηση των μοντέλων ένα βήμα πριν τον τελικό

Η χρυσή τετράδα του μεγάλου ημιτελικού είναι η Ειρήνη Λεμπέση, η Όλγα Ντάλλα, η Κυβέλη Χατζηευστρατίου και ο Κωνσταντίνος Τσαγκάρης. Μάλιστα, από τα πρώτα κιόλας λεπτά είδαμε πως τα παιδιά ολοκλήρωσαν το τελευταίο απαιτητικό πρόγραμμα γυμναστικής τους.

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Καράβας ήταν μαζί τους και συζήτησαν για τις επιθυμίες των παικτών, μόλις τελειώσει ο διαγωνισμός. Όπως ήταν αναμενόμενο οι οι τέσσερις διαγωνιζόμενοι ανέφεραν τις οικογένειες τους και τους φίλους τους και το πόσο μεγάλη είναι η ανάγκη τους για να κάνουν όμορφα πράγματα.

Το χορευτικό concept έκανε τον Σκουλό να πιάσει το μικρόφωνο

Το concept του ημιτελικού μπορεί να θεωρηθεί αναμφίβολα ένα από τα πιο εντυπωσιακά καθώς πέρα από τα λαμπερά ντυσίματα των επίδοξων μοντέλων, ο βαθμός δυσκολίας ξεπερνά κάθε προσδοκία.

Έτσι, οι τέσσερις φιναλίστ πήγαν σε μια ντίσκο, όπου εκεί τους περίμενε και μια μεγάλη έκπληξη αφού ο Δημήτρης Σκουλός έπιασε για τα καλά το μικρόφωνο. Μεταξύ άλλων, Οι διαγωνιζόμενοι χόρεψαν με τη ψυχή τους, διασκέδασαν και ανέδειξαν τα fashion outfit τους με τον πιο ευφάνταστο τρόπο.

Η "συμμαχία" Κωνσταντίνου και Όλγας έκανε έξαλλη την Ειρήνη στο σετ της

Ο ημιτελικός στο σετ της δοκιμασίας ήταν άκρως εντυπωσιακό αφού τα επίδοξα μοντέλα έπρεπε να αναδείξουν το σύνολό τους με τον πιο ευφάνταστο τρόπο.

Ωστόσο, όταν ήρθε η σειρά της Ειρήνης Λεμπέση να φωτογραφηθεί τα πράγματα δεν πήγαν έτσι όπως τα είχε σχεδιάσει η ίδια αφού οι ανατροπές στο ριάλιτι μόδας δεν έχουν τέλος.

Πιο συγκεκριμένα, η Όλγα και ο Κωνσταντίνος αποφάσισαν να κάνουν μια συμμαχία προκειμένου να δυσκολέψουν ακόμη περισσότερο την Ειρήνη.

Η ίδια δεν δίστασε να γίνει έξαλλη όμως την ώρα του σετ προσπάθησε να ανατρέψει το σχέδιο των δυο μοντέλων που δεν ήθελαν σε καμία περίπτωση να φέρει καλή λήψη στο πλατό του GNTM 4.

Εκτός πλατό η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου

Μόλις τελείωσε η εντυπωσιακή φωτογράφιση των επίδοξων μοντέλων οι τέσσερις φιναλίστ βρέθηκαν στο πλατό για να κριθούν από την κριτική επιτροπή.

Βέβαια, εκεί τους περίμενε μια αναπάντεχη έκπληξη καθώς από την κριτική επιτροπή έλειπε η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου. Πιο συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Σκουλός ανέφερε ότι θα φορά μάσκα καθώς υπάρχει έξαρση της πανδημίας κι έχει ένα νεογέννητο μωρό.

Από την άλλη η ίδια εμφανίστηκε μέσω βίντεο κλήσης σε οθόνη στο πλατό και είπε πως ένα θέμα υγείας την κράτησε πίσω και δεν μπορεί να βρίσκεται μαζί τους.

Ανατροπή σοκ - Αποχώρησε ένα από τα μεγάλα φαβορί

Ένα μοντέλο αναγκάστηκε να αποχωρήσει λίγο πριν τον πολυπόθητο ημιτελικό του GNTM. Η Ζενεβιέβ Μαζαρί μη μπορώντας να συγκρατήσει τη συγκίνησή της, με λυγμούς ανακοίνωσε πως η Ειρήνη Λεμπέση θα βρίσκεται εκτός τελικού.

TAGS