GNTM 4: Το χορευτικό concept έκανε τον Σκουλό να πιάσει το μικρόφωνο

Επική στιγμή στο ριάλιτι μόδας

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
GNTM 4: Το χορευτικό concept έκανε τον Σκουλό να πιάσει το μικρόφωνο

Από τα πρώτα κιόλας λεπτά το αποψινό επεισόδιο του GNTM 4 μας απέδειξε πως οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές καθώς το μεγάλο ταξίδι στο ριάλιτι μόδας του STAR φτάνει σιγά σιγά στην τελική ευθεία καθώς είναι ο ημιτελικός.

Το concept του ημιτελικού μπορεί να θεωρηθεί αναμφίβολα ένα από τα πιο εντυπωσιακά καθώς πέρα από τα λαμπερά ντυσίματα των επίδοξων μοντέλων, ο βαθμός δυσκολίας ξεπερνά κάθε προσδοκία.

Έτσι, οι τέσσερις φιναλίστ πήγαν σε μια ντίσκο, όπου εκεί τους περίμενε και μια μεγάλη έκπληξη αφού ο Δημήτρης Σκουλός έπιασε για τα καλά το μικρόφωνο. Μεταξύ άλλων, Οι διαγωνιζόμενοι χόρεψαν με τη ψυχή τους, διασκέδασαν και ανέδειξαν τα fashion outfit τους με τον πιο ευφάνταστο τρόπο.

Το χορευτικό concept στο GNTM 4

Το μοντέλο που αποχωρεί πριν τον μεγάλο τελικό

Η αντίστροφη μέτρηση για τον μεγάλο τελικό του GNTM 4 έχει ήδη ξεκινήσει. Αυτή τη στιγμή έχουν μείνει 4 διαγωνιζόμενοι στο σπίτι και απόψε (13/12) ένας από αυτούς θα αποχωρήσει οριστικά, ένα βήμα πριν την κατάκτηση του τίτλου.

Η Όλγα, ο Κωνσταντίνος, η Ειρήνη και η Κυβέλη, είναι τα μοντέλα, που αποτελούν την κορυφαία 4άδα του GNTM 4. Όσοι βοήθησαν τα παιδιά στην πετυχημένη πορεία τους προς την κορυφή, επισκέπτονται το σπίτι για μία τελευταία φορά, προκειμένου να τους δώσουν δύναμη και ενέργεια για τη συνέχεια.

Τους τελευταίους μήνες τα μοντέλα έχουν δοκιμαστεί τόσο σε διαγωνιστικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο και συνειδητοποιώντας την εξέλιξη τους, λαμβάνουν ακόμα μεγαλύτερη ώθηση για την τελική διαγωνιστική ευθεία.

Το μοντέλο που θα αφήσει το σπίτι σήμερα δεν είναι άλλο από την Ειρήνη Λεμπέση, την παίκτρια που κατάφερε να πάρει το golden pass στο bootcamp του GNTM 4 και που στην οντισιόν της κατάφερε να αφήσει τους κριτές άφωνους.

GNTM 4 Ειρήνη Λεμπέση