Μπουζούκια, μπαλέτο και πυγμαχία - Το επικό trailer του MasterChef 6

Κοντιζάς, Ιωαννίδης και Κουτσόπουλος δίνουν "ρέστα"

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Μπουζούκια, μπαλέτο και πυγμαχία - Το επικό trailer του MasterChef 6

Κάθε χρόνο το MasterChef καταφέρνει να βγάλει στη δημοσιότητα τα πιο πρωτότυπα trailer. Το είδαμε στο βίντεο με το γκουρμέ βρώμικο και τώρα το βλέπουμε στο νέο trailer που κυκλοφόρησε πριν από λίγες ώρες για τον έκτο κύκλο του ριάλιτι.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς, ο Πάνος Ιωαννίδης και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, δοκιμάζουν την τύχη τους σε άλλα επαγγέλματα. Τους βλέπουμε να είναι τραγουδιστές σε μπουζούκια, να χορεύουν μπαλέτο και να παίζουν μποξ και για άλλη μία χρονιά μοιράζουν άφθονο γέλιο.

Μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί και επίσημα η πρεμιέρα του νέου κύκλου, ωστόσο όλα δείχνουν πως θα βγει στον αέρα στις αρχές του νέου έτους. Το μόνο σίγουρο είναι πως για ακόμα μία χρονιά έχουμε να περιμένουμε πολλά από το αγαπημένο ριάλιτι μαγιερικής.

To trailer του MasterChef 6

«MasterChef 2022: Έρχεται στο Star Channel! Πάλεψαν να γυρίσουν σελίδα στη ζωή τους, όμως μάταια. Το πεπρωμένο φυγείν αδύνατον», αναφέρεται στην ανάρτηση του Star στο Instagram.

Νέο στιγμιότυπο από τα backstage του MasterChef - Το τράβηξε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος

Από μέρα σε μέρα αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση για την μεγάλη πρεμιέρα του MasterChef και έτσι, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος αποφάσισε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία από τα backstage.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές πολλές πληροφορίες για τον έκτο κύκλο του ριάλιτι μαγειρικής, ωστόσο πριν από λίγο καιρό ο αδερφός του Γιάννη Αϊβάζη αποκάλυψε πως μπαίνει στο παιχνίδι.

Στην ανάρτησή του, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος απαθανάτισε τον Πάνο Ιωαννίδη και τον Σωτήρη Κοντιζά στις καρέκλες της κριτικής επιτροπής.

«Ήταν κάποτε ένας Ιταλός ένας Ιάπωνας και ένας Νεοσμυρνιωτης», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησής του ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.