Μετά τον Άρη Σερβετάλη και άλλος ηθοποιός πήγε στο Άγιο Όρος

Οι αναρτήσεις του στο Instagram

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μετά τον Άρη Σερβετάλη και άλλος ηθοποιός πήγε στο Άγιο Όρος

Μετά την απόφαση του Άρη Σερβετάλη να επισκεφθεί το Άγιο Όρος μετά το χαμό που προκάλεσε η αποχώρηση του από την παράσταση "Ρινόκερος" στην οποία πρωταγωνιστούσε, ακόμη ένας ηθοποιός βρέθηκε στον Άγιο αυτόν τόπο και το έκανε γνωστό.

Αυτός ο ηθοποιός πήγε στο Άγιο Όρος

Ο λόγος για τον Νίκο Πολυδερόπουλο, ο οποίος δημοσίευσε και μερικές φωτογραφίες από την επίσκεψη του, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, γράφοντας στην λεζάντα του «Χρόνια πολλά στους Νίκους και στις Νίκες. Να νικήσουμε το χρόνο, να έχουμε αγάπη και πάνω από όλα υγεία!!!».

Ο ηθοποιός να σημειωθεί πως έχει αγάπη για την φύση και την ηρεμία, δεν του αρέσουν τα τσιμέντα και η κίνηση της πόλης.

«Μέσα στον χρόνο ίσως θα έπρεπε όλοι να μένουμε κάπου μόνοι μας. Να φτιάχνουμε τον χαρακτήρα και την προσωπικότητά μας. Εμένα μου έδωσε τη δυνατότητα να δω ποιον δρόμο παίρνω και τον λόγο. Είμαι κοινωνικός, είμαστε μεγάλη οικογένεια, απλά υπάρχουν στιγμές που επιδιώκω να είμαι μόνος μου», είχε πει σε συνέντευξη του.

Θα παρουσιάσει τηλεπαιχνίδι ο Πολυδερόπουλος;

Όπως έχει γίνει γνωστό το STAR ετοιμάζεται για το δεύτερο μισό της τηλεοπτικής σεζόν καθώς έχει ποντάρει για τα καλά στο νέο τηλεπαιχνίδι «Cash or trash» όπου σε πολλές χώρες του εξωτερικού σημειώνει τεράστια επιτυχία.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εκπομπής «Happy Day» όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ALPHA, τόνισαν πως έχουν ήδη ξεκινήσει και τα δοκιμαστικά για το πρόσωπο που θα παρουσιάσει το συγκεκριμένο τηλεπαιχνίδι. Ο λόγος για τρείς άνδρες οι οποίοι μέχρι στιγμής είναι οι επικρατέστεροι.

Πιο συγκεκριμένα, ο πρώτος είναι Γιώργος Τσαλίκης. Ο δεύτερος είναι ο γνωστός ηθοποιός Νίκος Πολυδερόπουλος ο οποίος πέρασε και εκείνος από δοκιμαστικό για το νέο παιχνίδι. Ο ραδιοφωνικός παραγωγός Κίμωνας Φραγκάκης είναι επίσης ένα πρόσωπο που αρέσει πολύ στο Star.