Άρης Σερβετάλης: Μετά από την αποχώρησή του από την παράσταση «Ρινόκερος» βρέθηκε στο Άγιο Όρος

Δείτε φωτογραφίες!

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Άρης Σερβετάλης: Μετά από την αποχώρησή του από την παράσταση «Ρινόκερος» βρέθηκε στο Άγιο Όρος

Σφοδρές αντιδράσεις έφερε η απόφαση του Άρη Σερβετάλη να αποχωρήσει οικειοθελώς από την παράσταση «Ρινόκερος» καθώς ο ίδιος διαφωνεί με τα νέα υγειονομικά μέτρα αποκλεισμού των ανεμβολίαστων από τα θέατρα.

Μάλιστα, αρκετοί από τον χώρο του θεάτρου και μη έσπευσαν να τοποθετηθούν προκειμένου να πουν την δική τους αποχή για το τι συνέβη. Ωστόσο, ο γνωστός ηθοποιός μετά από τον μεγάλος σάλο όπου προκλήθηκε, βρέθηκε στο Άγιο Όρος σύμφωνα με τον ιστότοπο romfea.gr.

Η εμφάνιση του Άρη Σερβετάλη στο Άγιο Όρος

Στο Άγιο Όρος ο Άρης Σερβετάλης

Άρης Σερβετάλης - Στο Άγιο Όρος

Είδε την κάμερα και "πάγωσε" - Τα πρώτα λόγια μετά το σάλο με τον "Ρινόκερο"

Η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα συνάντησε τον Άρη Σερβετάλη, μία εβδομάδα μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε με την αποχώρησή του από την παράσταση "Ρινόκερος" και λίγο μετά την αντικατάστασή του από τον Αιμιλιανό Σταματάκη.

Ο Άρης Σερβετάλης δε θέλησε να κάνει συγκεκριμένες δηλώσεις για το θέμα, ωστόσο ήταν πολύ ευγενικός με τους δημοσιογράφους και τους προσέφερε μάλιστα και ένα μανταρίνι γιατί τον περίμεναν αρκετή ώρα.

Οι δηλώσεις του Άρη Σερβετάλη

«Θα σας δώσω ένα μανταρίνι γιατί πρέπει να περιμένατε πολύ ώρα. Πάρτε ένα μανταρινάκι», είπε αρχικά ο ηθοποιός και προσέφερε το μανταρίνι στη δημοσιογράφο που του έκανε την ερώτηση.

Στη συνέχεια στην ερώτηση για το αν άκουσε τα καλά λόγια που είπε για τον ίδιο ο Γιάννης Κακλέας, σχολίασε: «Τα άκουσα, καλή επιτυχία του εύχομαι».