Συντετριμμένος ο Χρήστος Κούτρας στους Αταίριαστους - «Ξεκινάει δύσκολα σήμερα η μέρα»

Πολύ βαρύ το κλίμα με την απώλεια του Γιώργου Τράγκα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Συντετριμμένος ο Χρήστος Κούτρας στους Αταίριαστους - «Ξεκινάει δύσκολα σήμερα η μέρα»

Σε εξαιρετικά βαρύ κλίμα ξεκίνησε το πρωί της Τρίτης (14/12) η εκπομπή Αταίριαστοι, με τον Χρήστο Κούτρα να αποχαιρετά με συγκινητικό τρόπο τον Γιώργο Τράγκα, ο οποίος έφυγε από τη ζωή πριν από μερικές ώρες μετά από μάχη με τον κορωνοϊό.

Τα λόγια του Χρήστου Κούτρα για τον θάνατο του Γιώργου Τράγκα

«Ξεκινάει δύσκολα σήμερα η μέρα για εμάς μετά την απώλεια του Γιώργου Τράγκα. Όσοι γνωρίζαμε για την κατάσταση της υγείας του, δεν περιμέναμε αυτή την κατάσταση, περιμέναμε να μείνει δυνατός και σε αυτή τη μάχη. Ο θείος όπως ήθελε να τον αποκαλούμε. Δεν τα κατάφερε τελικά ο Γιώργος Τράγκας», είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.

Γιατί εμφανίζεται μόνος του στην εκπομπή ο Χρήστος Κούτρας

Μία διαφορετική έναρξη είχε χθες (13/12) η εκπομπή «Αταίριαστοι» μιας και ο Χρήστος Κούτρας εμφανίστηκε μόνος του χωρίς τον Γιάννη Ντσούνο στο πλευρό του, καθώς όπως εξήγησε, ο συμπαρουσιαστής του είχε ένα μικρό ατύχημα.

Ο Γιάννης Ντσούνος, είχε λείψει και πέρυσι ένα διάστημα από την εκπομπή, καθώς είχε βρεθεί θετικός στον κορωνοϊό.

Η ανακοίνωση του Χρήστου Κούτρα για την απουσία του Γιάννη Ντσούνου από τους Αταίριαστους

«Είμαι μόνος μου δυστυχώς σήμερα που έπρεπε να τον τρολάρω διότι είχαμε ένα μικροατύχημα. Αν καταλάβατε έναν.. μικροσεισμό στα βόρεια προάστια είναι γιατί έπεσε ο Γιαννάκος, πανηγύριζε για τον Ανδρουλάκη… δεν θα είναι σήμερα, θα δούμε αύριο. Περαστικά, είναι όλα καλά, μην ανησυχείτε», είπε ο Χρήστος Κούτρας.