Έξαλλη η Ραμόνα Βλαντή με την Βάνα Μπάρμπα - «Κλέβουμε λεφτά, δεν καταλαβαίνετε;»

Τι συνέβη ανάμεσα τους;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έξαλλη η Ραμόνα Βλαντή με την Βάνα Μπάρμπα - «Κλέβουμε λεφτά, δεν καταλαβαίνετε;»

Έξαλλη έγινε η Ραμόνα Βλαντή με την Βάνα Μπάρμπα μπροστά στην κάμερα της εκπομπής Happy Day. Όλα ξεκίνησαν όταν η ηθοποιός είπε πως η τσάντα της είναι από την λαϊκή δηλαδή απομίμηση μια μεγάλης και ακριβής μάρκας. Το γεγονός αυτό πληροφορήθηκε η στυλίστρια και δεν δίστασε να ξεσπάσει εναντίον της.

«Από τη λαϊκή την πήρα αυτή. Είναι από τη λαϊκή και κάνει 30 ευρώ περίπου. Ωραία δεν είναι; Ψωνίζω πολύ από τη λαϊκή. Αγαπώ τη λαϊκή. Αγαπώ... Παιδιά σας αγαπάμε πολύ αλλά έχουμε τρελαθεί σήμερα», ανέφερε χαρακτηριστικά η αγαπημένη Βάνα.

Η απάντηση της Βλαντή στην Μπάρμπα

«Μάλλον δεν καταλαβαίνει ότι αυτό δεν είναι “εντάξει, πήρα μια τσαντούλα”. Κλέβουμε λεφτά, δεν καταλαβαίνετε; Όταν πουλιέται κάτι σε μαύρη αγορά, κλέβουμε το κράτος. Ντροπή», είπε σε έντονο ύφος, μετά το απίστευτο ξέσπασμα και εναντίον της Μέγκι Ντρίο.

Η Βλαντή είχε κράξει και την Αλεξανδράκη για τις τσάντες μαϊμου

Η Ραμόνα Βλαντή «έκραξε» δημόσια την Αλεξανδράκη! «Οι τσάντες της κάνουν ''ου'' από τις μπανάνες που τις ταΐζει» ανέφερε μεταξύ άλλων και προκάλεσε ταραχές!

Η Ραμόνα χωρίς φόβο, αλλά με πολύ πάθος, ανέφερε: «Όταν περνώ δίπλα από την Αλεξανδράκη ακούω ουουου, βλέπω μπανάνες να ταΐζουν τις τσάντες».

Εν συνεχεία του συγκεκριμένου αποσπάσματος που προβλήθηκε στο Πρωινό, η Φαίη Σκορδά καλημέρισε την Δήμητρα Αλεξανδράκη η οποία απάντησε on air στην Ραμόνα:

«Ειλικρινά είναι πολύ θλιβερό να καθόμαστε και να συζητάμε ποια φοράει την καλύτερη τσάντα. Εγώ δεν έχω συνεργαστεί με την συγκεκριμένη κοπέλα… Τι είναι στυλίστρια είναι; Την έχουν και πρότυπο μικρά κορίτσια και είναι άσχημα τα μηνύματα που προσπαθεί να περάσει. Η κακία και η ζήλεια ρέει άφθονη. Εγώ δεν έχω να αποδείξω κάτι… Έχω δουλέψει με άπειρους στυλίστες, την δουλειά μου την ξέρω καλά και με ξέρουν όλοι. Δεν είναι η πρώτη φορά που κάποιος προσπαθεί να πάρει δημοσιότητα από το όνομά μου. Είναι γελοίο αυτό που συζητάμε. Προσπαθεί η κοπέλα να δημιουργήσει μία ίντριγκα γιατί μάλλον δεν την πήραν εκεί που ήθελε. Δεν την ξέρω καν την κοπέλα… Αν την δω κάπου θα της δώσω μία μπανάνα και θα της πω τάισε την τσάντα μου» Δείτε το σχετικό βίντεο: