«Είναι ό,τι πιο σκληρό και εξευτελιστικό» - Η αυστηρή τοποθέτηση της Μενεγάκη για τον Παναγιωτόπουλο

Οργισμένη η παρουσιάστρια με την καταγγελία

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Είναι ό,τι πιο σκληρό και εξευτελιστικό» - Η αυστηρή τοποθέτηση της Μενεγάκη για τον Παναγιωτόπουλο

Με ένα εξαιρετικά σκληρό σχόλιο θέλησε να τοποθετηθεί η Ελένη Μενεγάκη το μεσημέρι της Τρίτης (14/12) για τον σάλο που έχει δημιουργηθεί με την καταγγελία που υπάρχει εις βάρος του Στάθη Παναγιωτοπούλου από την πρώην σύντροφό του για την διαρροή πορνογραφικού υλικού.

Το σχόλιο της Ελένης Μενεγάκη για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο

«Δεν μπορώ να φανταστώ πώς έχει το δικαίωμα κανείς να σου κάνει κάτι τέτοιο είτε τον εμπιστεύεσαι είτε όχι είτε έχεις σχέση είτε είναι κάτι τελείως περαστικό.

Κανείς δεν δικαιούται να σου κάνει τέτοιο πράγμα. Είναι ο,τι πιο σκληρό και εξευτελιστικό μπορείς να κάνεις σε έναν άνθρωπο. Με ενδιαφέρει σαν μητέρα γιατί έχω παιδιά σε διάφορες ηλικίες. Το θέμα μου είναι να μάθουμε εμείς οι γονείς να μάθουμε καλύτερα από τι μπορεί κανείς να κινδυνεύσει και να περάσουμε στα παιδιά μας πέντε μηνύματα», είπε χαρακτηριστικά η αγαπημένη παρουσιάστρια.

Και η Κατερίνα Καινούργιου οργισμένη με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο

Έξαλλη ήταν η Κατερίνα Καινούργιου στην έναρξη της σημερινής (14/12) εκπομπής της καθώς αναφέρθηκε στην καταγγελία που υπάρχει εις βάρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου και στην απόφαση του Αντώνη Κανάκη να τον απομακρύνει από την εκπομπή.

«Με πιάνει μια αηδία τώρα που τον βλέπω. Ποιος άντρας κάνει κάτι τέτοιο σε μια γυναίκα για να την εκδικηθεί. Το χειρότερο είναι ότι διάβασα κάποια σχόλια τα οποία έλεγαν που μπορούμε να βρούμε το βίντεο και είναι οι τύποι που έψαχναν στο διαδίκτυο και σε μηχανές αναζήτησης για να βρουν το υλικό. Δηλαδή πόσο ηλίθιοι μπορεί να είναι κάποιοι;

Καταλαβαίνω και τον Κανάκη αλλά και τον Χρήστο Κιούση ο οποίος έκανε και μια ανάρτηση. Πόση ντροπή μπορεί να ένιωσε όταν γύρισε στο σπίτι και η κόρη του θα τον ρώτησε: “Μπαμπά εσύ ήξερες ότι ο Στάθης τα τελευταία χρόνια έχει κάνει κάτι τέτοιο σε μια κοπέλα;», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.