Παρασκευή, 01 Ιουλίου 2022 | Επικοινωνία

Οι Ράδιο Αρβύλα "εξαφάνισαν" τον Στάθη Παναγιωτόπουλο μετά το σκάνδαλο

Φωτογραφία ντοκουμέντο!

Οι Ράδιο Αρβύλα
News 14.12.2021 15:49
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Οι εξελίξεις που αφορούν το Ράδιο Αρβύλα μετά την απομάκρυνση του Στάθη Παναγιωτόπουλου είναι ραγδαίες. Ο Αντώνης Κανάκης με την ομάδα του έκαναν μία πολύωρη σύσκεψη με τον ΑΝΤ1 προκειμένου να αποφασίσουν πώς θα συνεχίσουν από εδώ και πέρα.

Η απόφαση τελικά πάρθηκε (δείτε εδώ τι θα γίνει) και αμέσως, οι ιθύνοντες του σταθμού βρήκαν τρόπο να "εξαφανίσουν" τον Στάθη Παναγιωτόπουλο από τις φωτογραφίες της εκπομπής.

Συγκεκριμένα, άλλαξε η επίσημη φωτογραφία που έβγαλαν οι Ράδιο Αρβύλα για τον ΑΝΤ1 και απλά έκοψαν τον Στάθη Παναγιωτόπουλο σαν να μην υπήρξε ποτέ.

Πώς εξαφάνισαν τον Στάθη Παναγιωτόπουλο οι Ράδιο Αρβύλα

Ράδιο Αρβύλα Στάθης Παναγιωτόπουλος

Ιωάννα Μαλέσκου: Έκραξε Ράδιο Αρβύλα και Παναγιωτόπουλο - «Κουνάς το δάχτυλο σε άλλους...»

Μία εξαιρετικά αυστηρή τοποθέτηση έκανε το μεσημέρι της Τρίτης (14/12) η Ιωάννα Μαλέσκου στο Love it για την καταγγελία που υπάρχει εις βάρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου καθώς και για τους Ράδιο Αρβύλα γενικότερα, αμφισβητώντας πως δεν γνώριζαν το περιστατικό.

«Δεν μπορώ να δεχτώ ότι ο οποιοσδήποτε, ειδικά όταν έχει το βήμα του δημόσιου λόγου, μιλάει και κρίνει ανθρώπους και παρουσιάζεται ως σχολιαστής των πάντων κουνώντας το δάχτυλο για άλλους ανθρώπους, τη στιγμή που ξεχνάμε ότι το δάχτυλο κοιτάζει εμάς. Γιατί εμείς πρέπει να είμαστε καθαροί.

Κάποια πράγματα, από όπου και αν τα εξετάσεις, για οποιονδήποτε άνθρωπο μιλάμε… ενοχλούμαι από αυτές τις συμπεριφορές και ενοχλούμαι από τον τρόπο που μπορεί ως δικαιολογία να παρουσιάσει ένας άνθρωπος επικαλούμενος μια χρονική συγκυρία, μια κακή στιγμή. Δεν είναι κακές στιγμές, οι πράξεις είναι συνειδητοποιημένες.

Από ό,τι καταλαβαίνω, από ό,τι βλέπω και από ό,τι έχω διαβάσει κι εγώ, δεν σας κρύβω ότι η πλειοψηφία του κόσμου δεν πείθεται ότι δεν γνώριζαν οι συνεργάτες του τι ακριβώς είχε συμβεί. Αυτό που επίσης θέλω να πω είναι ότι έχει γίνει viral το βίντεο στο οποίο ο Αντώνης Κανάκης και η εκπομπή τοποθετούνταν ενάντια στην Λίνα Μενδώνη, την υπουργό Πολιτισμού, για την υπόθεση Λιγνάδη.

Μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μη λες. Πρόσεχε, όποιος είσαι, ό,τι είσαι, αυτό το οποίο λες και κουνάς το δάχτυλο σε άλλους ανθρώπους να φροντίσεις να είσαι εσύ καθαρός, γιατί καμιά φορά τελικά και στην τηλεόραση και στο διαδίκτυο, με την ίδια ευκολία που μπορεί κάτι να διοχετευθεί, να πάρει μια μεγάλη διάσταση, με την ίδια ευκολία που η τηλεόραση εφόσον είναι καθημερινό όλο αυτό το υλικό περνάμε παρακάτω, ξεχνάμε ίσως προσωρινά κάποια πράγματα. Παραμένουνε. Παραμένουν κι έρχονται κάποια στιγμή στην επιφάνεια», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Είναι ό,τι πιο σκληρό και εξευτελιστικό» - Η αυστηρή τοποθέτηση της Μενεγάκη για τον Παναγιωτόπουλο

«Δεν ισχύει ότι έγινε για εκδικητική πορνογραφία, αλλά...» - "Έσπασε" τη σιωπή της η πρώην σύντροφος του Παναγιωτόπουλου

Share