Μέγκι Ντρίο: Η πρώτη εμφάνιση μετά τον θάνατο της μητέρας της

«Υπάρχει ένα τεράστιο κενό»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Μέγκι Ντρίο: Η πρώτη εμφάνιση μετά τον θάνατο της μητέρας της

Ντυμένη στα μαύρα και με ελάχιστο μακιγιάζ εμφανίστηκε η Μέγκι Ντρίο, λίγες μέρες μετά τον θάνατο της αγαπημένης της μητέρα, η οποία έχασε τη ζωή μετά από σκληρή μάχη που έδωσε με τον κορωνοϊό.

Το μοντέλο έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα και μίλησε για την απώλεια αυτή που την "τσάκισε" ψυχολογικά καθώς και για το έχει σκοπό να κάνει από εδώ και πέρα.

Οι δηλώσεις της Μέγκι Ντρίο για την μητέρα της

«Είναι μία δύσκολη στιγμή. Υπάρχει ένα τεράστιο κενό που απλά προσπαθείς να ζεις μαζί του. Ήταν και θα παραμείνει η μητέρα μου. Έπαθα σοκ, δεν παύω να είμαι μόνο 28 ετών. Και γνωρίζουμε ότι η μαμά είναι αυτή που μας στέκεται σε όλα. Πόσο μάλλον εμείς που ήμασταν κάθε μέρα στα τηλέφωνα. Γνώριζα ότι αν η μητέρα μου κολλούσε Covid θα ήταν δύσκολο να το περάσει, είχε θέματα υγείας», είπε χαρακτηριστικά το μοντέλο.

Η πρώτη ανάρτηση μετά το θάνατο της μαμάς της

Πάρα πολύ δύσκολες ώρες περνάει η Μέγκι Ντρίο από την περασμένη εβδομάδα, καθώς έφυγε από τη ζωή η μαμά της εντελώς ξαφνικά με αποτέλεσμα η οικογένεια της να βυθιστεί στο πένθος. Η μαμά της, όπως έγινε γνωστό πέθανε λόγω κορωνοϊού.

Είχε μια ασθένεια και δεν της επέτρεπε να κάνει το εμβόλιο κατά του ιού. Όπως έχει μαθευτεί, ήθελε να εμβολιαστεί αλλά ήταν επίφοβο. Μπορεί λοιπόν να έδωσε μεγάλη μάχη, αλλά δεν τα κατάφερε.

Μάλιστα, η Μέγκι Ντρίο την περασμένη Παρασκευή μίλησε μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας στην εκπομπή Πρωινό και ανέφερε: «Η μητέρα μου έφυγε από κορωνοϊό. Είχε μια ασθένεια για την οποία έπαιρνε ένα φάρμακο που δεν επέτρεπε να εμβολιαστεί. Με βάση όσα είπαν οι γιατροί, ήταν επίφοβο να κάνει το εμβόλιο. Ήταν 8 μέρες διασωληνωμένη στο Ιπποκράτειο στη Θεσσαλονίκη. Έδινε μια μάχη πολύ δυνατή. Είχαμε την ελπίδα μέχρι τελευταία στιγμή ότι θα σωθεί. Είναι η μητέρα μου και θα είναι για πάντα στην καρδιά μου. Η μητέρα μου ήθελε να εμβολιαστεί, εγώ ήθελα να εμβολιαστεί... Αυτό που έχω να πω είναι όσοι μπορούν να εμβολιαστούν».

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Μέγκι Ντρίο θέλησε να την αποχαιρετήσει και δημόσια μιλώντας με τα πιο συγκινητικά λόγια για την αγάπη που της έχει, αναφέροντας πως δεν θα την ξεχάσει ποτέ.

«Μαμά μου εγώ θα σε θυμάμαι έτσι να παίζουμε. Και να μου χαμογελάς από εκεί ψηλά. Δε μπορώ να σου πω αντίο γιατί πάντα θα είσαι μέσα μου και στη σκέψη μου, αλλά ο πόνος που νιώθω δε περιγράφεται. Και ξέρω πως πρέπει να μάθω να ζω με αυτόν πλέον και να σου αποδείξω πως ό,τι κάνω από εδώ και πέρα, θα το κάνω πάνω από όλα για σένα. Καλό παράδεισο, σε αγαπάω πολύ», έγραψε χαρακτηριστικά.