Σε σχέση η Κατερίνα Ζαρίφη με τον Αναστάσιο Ράμμο; - Η ανάρτηση όλο νόημα

Όλα όσα ανέφερε

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Σε σχέση η Κατερίνα Ζαρίφη με τον Αναστάσιο Ράμμο; - Η ανάρτηση όλο νόημα

Η Κατερίνα Ζαρίφη είναι αρκετά ενεργή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram καθώς της αρέσει να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της.

Έτσι, η ίδια αποφάσισε να κάνει για άλλη μια φορά ένα Q&A προκειμένου να απαντήσει σε διάφορες ερωτήσεις των διαδικτυακών της φίλων σχετικά με κάθε πράγμα που τους απασχολεί. Μάλιστα, ανάμεσα στις πολλές ερωτήσεις που έγιναν μια μας κέντρισε το ενδιαφέρον.

Αρκετοί χρήστες του Instagram θέλησαν να μάθουν ποια είναι η πραγματική της σχέση με τον Αναστάσιο Ράμμο καθώς φημολογείται πως οι δυο τους είναι μαζί. Ωστόσο, η ερώτηση που της έκαναν έλεγε χαρακτηριστικά: «Θα μπορούσες να δεις ερωτικά τον Ράμμο; Αλήθεια!».

Η απάντηση της Κατερίνας Ζαρίφη

«Καλέ, τι déjà vu είναι αυτό; Νιώθω ότι ζω το ‘Just The 2 Of Us’. Να μιλήσει ο αρραβωνιαστικός. Είμαστε φίλοι με τον Αναστάση».

Κατερίνα Ζαρίφη: "Με τον Αναστασιο Ράμμο λατρευόμαστε. Τον αγαπώ πολύ"

Η Κατερίνα Ζαρίφη μίλησε στην εφημερίδα On Time και ξεκαθάρισε μια και καλή τις φήμες που την θέλουν ζευγάρι με τον τραγουδιστή Αναστάσιο Ράμμο.

Στο Just The Two Of Us οι δυο τους είχαν αναπτύξει μια πολύ καλή χημεία με αποτέλεσμα να ακούγεται πως κάτι υπάρχει ανάμεσα τους. Οι φήμες "φούντωσαν" όταν έδωσαν φιλιά στο στόμα αφήνοντας τους πάντες άφωνους.

“Δεν τα έχουμε με τον Αναστάσιο Ράμμο. Λατρευόμαστε και τον αγαπώ πολύ. Για μένα ο Αναστάσης είναι ένας μεγάλος καλλιτέχνης και το καλύτερο παιδί που έχω γνωρίσει”, ανέφερε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

ράμμος ζαρίφη